ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Διακρίσεις για την Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. | |
Διακρίσεις για την Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών
Μια πολυάριθμη παρέα από μαθητές, καθηγητές και γονείς απολαύσαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς ΧΟΝ.

Βέβαια η ουσία της ενασχόλησης των παιδιών με τη Μουσική είναι οι πολύτιμες δεξιότητες που αυτή τους προσφέρει. Εκτός από την τεχνική και ερμηνευτική ικανότητα συνεισφέρει στην πνευματική, νοητική, και κοινωνική τους ανάπτυξη.

 Προσφέρει ακόμα την χαρά της καθημερινής κατάκτησης ενός σπουδαίου στόχου. Όταν όμως κάποια στιγμή έρχεται και η επιβράβευση των προσπαθειών, τότε η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Το περασμένο, λοιπόν, Σαββατοκύριακο για το Ωδείο ήταν δύο ευτυχισμένες ημέρες! Και οι δύο Χορωδίες μας, η Παιδική Χορωδία και η Νεανική Χορωδία απέσπασαν Α’ βραβείο. 
Στον ίδιο διαγωνισμό ο μαθητής του Κλαρινέτου Δημήτρης Κολιγλιάτης απέσπασε Βραβείο με Αριστείο. 

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας και τους σπουδαίους καθηγητές τους: τον μαέστρο Νίκο Παινέζη, τον καθηγητή κλαρινέτου Σπύρο Μαρίνη, τον πιανίστα-συνοδό Ανδρέα Χρηστάκη αλλά και την καθηγήτρια πιάνου Ράνια Κουτρούλη και τον δάσκαλο Κιθάρας Κωνσταντίνο Χαλδαιόπουλο για την επιτυχία αυτή και την καθημερινή δουλειά τους στο Ωδείο.

Συγχαίρουμε και τους γονείς που βοηθούν και ενισχύουν κάθε δραστηριότητά μας! Και συνεχίζουμε για άλλες κατακτήσεις!

Και ευχαριστούμε τους οργανωτές αυτών των καταξιωμένων διαγωνισμών για την ευκαιρία που μας έδωσαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ