ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου "Ναύπλιο. Επόμενη μέρα" η Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. | | |
 Υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου "Ναύπλιο. Επόμενη μέρα" η Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου
 Η Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό "Ναύπλιο, η Επόμενη μέρα" του Δημήτρη Κωστούρου.

Η Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Εργάζεται στο ναυτιλιακό γραφείο της οικογένειάς της.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή της: «Υπεράνω των Ασιναίων υψωμάτων ή μοίρα μου τα’ Άνάπλι.», Νίκος Καρούζος. Για εμάς τους Ναυπλιώτες η πόλη μας δεν είναι απλή επιλογή ή τύχη, είναι μοίρα, όπως εμφατικά σημειώνει η φωνή της συνείδησης του Αναπλιού, ο ποιητής Νίκος Καρούζος. Μοίρα που μας χαρίστηκε και οφείλουμε να φανούμε αντάξιές της και αντάξιοί της.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και τελείωσα το Λύκειο στο Ναύπλιο. Σπούδασα Βρεφονηπιοκόμος στο ΑΤΕΙ Αθηνών.

Η οικογένειά μου, για πάνω από ένα αιώνα, διατηρεί ναυτιλιακό γραφείο στο Ναύπλιο, στο οποίο απασχολούμαι συστηματικά από το 2010.

Ο πατέρας μου Γρηγόρης Παπαμιχαλόπουλος μεταλαμπάδευσε στον αδελφό μου και μένα όχι μόνο τη λατρεία για το λιμάνι του Αναπλιού, αλλά κυρίως το σεβασμό και την αγάπη στους ανθρώπους αυτής της πόλης.

Αυτή η αγάπη για τη πόλη και τους κατοίκους της με έκαναν να επιστρέψω και πάλι πίσω στο Ναύπλιο, μετά από μια δεκαετία σπουδών και εργασίας στην Αθήνα.

Αυτή η αγάπη με προτρέπει να ασχοληθώ με τα κοινά του Ναυπλίου.

Τα προηγούμενα χρόνια δραστηριοποιήθηκα σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, αγωνιζόμενη μαζί με πολλούς από εσάς για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησης και διαβίωσης των παιδιών μας.

Η υποψηφιότητά μου στο Τοπικό Συμβούλιο του Ναυπλίου είναι συνειδητή επιλογή και ελπίζω στη στήριξή σας ώστε να πάμε τ’ Ανάπλι λίγο ψηλότερα."



Με εκτίμηση

Βασιλική Παπαμιχαλοπούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ