ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ο Δ. Καμπόσος ενημέρωσε τους κατοίκους των Φιχτίων για το θεματικό μυθολογικό πάρκο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:45:00 μ.μ. | | | |
Ο Δ. Καμπόσος ενημέρωσε τους κατοίκους των Φιχτίων για το θεματικό μυθολογικό πάρκο
Συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμποσου έγινε την Κυριακή στο τοπικό διαμέρισμα των Φιχτίων. 
Ο Δημαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους για την κατασκευή του θεματικού μυθολογικού πάρκου.
Ο κος Καμπόσος ενημερωσε του κατοίκους για έγγραφο από την εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων του Τσάρλυ Θόρντον, σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος των ενδιαφερομένων επενδυτών τον πληροφορούσε για την συγκέντρωση των πρώτων 500.000.000 δολαρίων.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών εξήγησε πως οι επενδυτές του ζήτησαν να επιβεβαιώσει εκ νέου τους όρους της δεσμευτικής επιστολής που συνυπέγραψαν κατά την επίσκεψη του Μαρτίου 2019, προκειμένου να ξεκινήσουν την αναγκαία προεργασία αγοράς της αναγκαία έκτασης (3.000 στρέμματα). 
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος τόνισε επίσης ότι «από σήμερα εντάσσουμε στο πρόγραμμα των διεκδικήσεών μας το αίτημα προς την επόμενη κυβέρνηση να μας αποδώσει την ευθύνη διαχείρισης του Αναβάλου. Έτσι θα σταματήσουμε την σπατάλη εκατομμυρίων κυβικών νερού που πετιέται στην θάλασσα και θα εξοικονομήσουμε τις αναγκαίες ποσότητες για την λειτουργία του Θεματικού Ιστορικού Μυθολογικού Πάρκου».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ