ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Χρήστος Αργυροπουλος: Στόχος μας είναι η αναβάθμιση «του οικονομικού αντικειμένου »

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | | | |
Χρήστος Αργυροπουλος: Στόχος μας είναι η αναβάθμιση «του οικονομικού αντικειμένου »
Ένας από τους βασικούς στόχους της Νέας Αρχής, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη που περιλαμβάνει και το αστικό περιβάλλον αλλά και τις υπηρεσίες προς τους δημότες.
 

Στόχος μας είναι η αναβάθμιση «του οικονομικού αντικειμένου » δηλαδή την δυνατότητα να αναπτυχθούν δραστηριότητες προς όφελος των πολιτών αλλά και του τουρισμού που είναι τόσο εγκαταλελειμένος σε έναν ιστορικό τόπο όπως ο Δήμος Άργους-Μυκηνών. 

Να είμαστε ενεργοί στις υπηρεσίες του τουρισμού και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την πολιτιστική, την φυσική, την θρησκευτική και ιστορική κληρονομιά του τόπου μας. Η εκκλησία, η παράδοση, οι οικογένειές μας και η παιδεία μαζί με τους δασκάλους και καθηγητές, μας <<κάνουν ανθρώπους>> και η κοινωνική πρόνοια υπηρετεί. 

Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γεώργιος Πανοβράκος, είναι εκείνος ο οποίος θα παραμερίσει σκοπιμότητες και αντιλήψεις, απαρχαιωμένες νοοτροπίες δεκαετιών, προκειμένου νέες απόψεις, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και νέες πολιτικές να έλθουν στην επιφάνεια, αποκαθιστώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των πολιτών του τόπου μας. Να σπάσουν οι δεσμοί εξάρτησης με το παρελθόν και τα ίδια πρόσωπα. Να δημιουργηθεί μια νέα τοπική οικονομία, με υπευθυνότητα, και μέριμνα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου μας, να πείσουμε ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό και να απαντήσουμε παράλληλα στο ερώτημα οτι: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Υποψήφιος με τον συνδυσμό του ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Γιώργου Πανοβράκου ΝΕΑ - Αρχή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ