ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Άστατος ο καιρός έως και την Τρίτη με ξαφνικές καταιγίδες και λασποβροχές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |
Άστατος ο καιρός έως και την Τρίτη με ξαφνικές καταιγίδες και λασποβροχές
Άστατος θα είναι ο καιρός έως και της Τρίτη 16 Απριλίου 2019, αφού διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έως και την Τρίτη 16/04, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Καταιγίδες αναμένονται τόσο στα ηπειρωτικά όσο και σε νησιωτικές περιοχές, ανεξαρτήτως ώρας της ημέρας, γεγονός που οφείλεται στη συνδυασμένη επίδραση των προαναφερθέντων ατμοσφαιρικών διαταραχών και της αστάθειας που παρουσιάζει η τροπόσφαιρα κατά την άνοιξη.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρές ριπές ανέμων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία και όπως φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως και το Σαββάτο 13/04 αναμένονται στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ και οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 7 με 8 μποφόρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 12/04 αλλά και το Σάββατο 13/04, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα τα φαινόμενα κατά περίπτωση να παρουσιάζουν χαρακτηριστικά λασποβροχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ