ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Γ. Πανοβράκος: Χαιρετίζουμε τη δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | | |
Γ. Πανοβράκος: Χαιρετίζουμε τη δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος στο Άργος
 Ο συνδυασμός «Νέα Αρχή – Γιώργος Πανοβράκος» χαιρετίζει την απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τη δημιουργία Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με έδρα το Άργος, έπειτα από τροπολογία του βουλευτή Γιάννη Γκιόλα η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου.

Η δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος στο Άργος ήταν ένα αίτημα δεκαετιών από την κοινωνία της πόλης μας που έως τώρα έμενε απραγματοποίητο, τη στιγμή που σχολές ή τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είχαν δημιουργηθεί σε μικρότερες σε πληθυσμό πόλεις της Πελοποννήσου και της Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι πως όλοι οι πολίτες του Άργους και της ευρύτερης περιοχής είναι υπέρμαχοι της δημιουργίας του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας σε έναν κατεξοχήν αγροτικό Δήμο, όπως ο δικός μας. Καλούμε όλα τα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, παρακάμπτοντας πιθανές μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να αγωνιστούν για να εδραιωθεί το Τμήμα στο Άργος.

Εμείς από την πλευρά μας, ως δημοτική παράταξη και ως δημοτική αρχή, θα πρωτοστατήσουμε βοηθώντας την Πολιτεία στην εξεύρεση του χώρου για τη στέγασή του και στη δημιουργία κατάλληλων υποδομών για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών.

Υποψήφιος δήμαρχος Άργους-Μυκηνών
Γιώργος Πανοβράκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ