Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Δυναμικό παρών της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς στο συνέδριο Περιφερειακών Ενώσεων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. |
Δυναμικό παρών της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς στο συνέδριο Περιφερειακών Ενώσεων στο Ναύπλιο
 Η Ένωσή Στρατιωτικών Καστοριάς ήταν παρούσα με πολυπληθή αντιπροσωπεία στο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιφεριακων Ενώσεων Στρατιωτικών στο οποίο συμμετείχαν 150 σύνεδροι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς, Χρήστος Μαρινέλης, είχε την τιμή να απονείμει την τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατουλη.

Το πανελλήνιο συνέδριο περιφερειακών ενώσεων στρατιωτικών «Κωνσταντίνος Πανανάς» πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Στο συνέδριο που ηταν αφιερωμένο στον Αντιπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά ο οποίος έχασε την ζωή του στην νήσο Κίναρο με το ελικόπτερο Αγκούστα Μπελ μαζί με τον κυβερνήτη Αναστάσιο Τουλίτση και το χειριστή επιφανείας ραντάρ Λευτέρης Ευαγγέλου στις 11 Φεβρουαρίου του 2016, παρευρέθηκε ο πρώην υπουργός Άμυνας και αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Καραθανασόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α
Νωρίς το πρωί έγινε κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του στρατηγού Βασιλείου Βραχνού έξω από το πολεμικό μουσείο Ναυπλίου στην μνήμη του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά, στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών Γιώργος Σαρρής και τα μέλη των ενωσεων που παίρνουν μέρος στο συνέδριο.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με εισήγηση του Πρόεδρου της Ένωσης Αρκαδίας Ευάγγελου Κουτρουφίνη και με την απονομή τιμητικής πλακέτας στην γυναίκα του Κωνσταντίνου Πανανά, Μαριάνα Ζαφείρη που παρέλαβε ο αδερφό της Γιάννης Ζαφείρης.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ