ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Δήμητρα Δρούζα Γιαννοπούλου: ''Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα…''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | |
Δήμητρα Δρούζα Γιαννοπούλου: ''Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα…''
 Επέλεξα να ενταχθώ στην παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο- Επόμενη Μέρα» γιατί τα οράματα μας για την αναβάθμιση του Δήμου μας ήταν και συνεχίζουν να είναι κοινά. Κόντρα στο γενικότερο κλίμα της εποχής και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης, η παράταξη αυτή κατόρθωσε να αλλάξει την εικόνα του Δήμου σε όλα τα επίπεδα.


Ενδεικτικά και για λόγους καθαρά «οικονομίας» θα αναφερθώ σε ελάχιστες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου και που αφορούν σε έργα οδοποιίας. Πεζοδρομήθηκε το ιστορικό κέντρο της πόλης με έργα ιδιαίτερα στην οδό Αμαλίας. Το ίδιο συνέβη και στην οδό Βασιλέως Κων/νου και έτσι η συρροή του κόσμου έγινε σαφώς μεγαλύτερη. Διαμορφώθηκε συν τοις άλλοις ο κόμβος της Ενδεκάτης και επιλύθηκε σημαντικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Γενικότερα έγιναν πλακοστρώσεις για την ασφαλή διέλευση των πεζών και των ποδηλατών.

Για την μετακίνηση εντός πόλεως καθιερώθηκαν τα κοινόχρηστα ποδήλατα που βρίσκονται τοποθετημένα σε κεντρικές οδούς και πλατείες.

Το Ναύπλιο απέκτησε την αίγλη που αρμόζει σε μια πρωτεύουσα μέσα από εκδηλώσεις, συνέδρια, βραβεύσεις καθώς και μέσω της συνδιαλλαγής με εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο του πολιτισμού εντός και εκτός συνόρων.

Οι πολίτες άρχισαν να αγαπούν και να νοιάζονται ακόμα περισσότερα τον τόπο τους κάτι που το δείχνουν οι πολλές εθελοντικές δράσεις υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ας θυμηθούμε επιπλέον την επισκεψιμότητα τόσο της πόλης όσο και της ευρύτερης περιοχής κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών αλλά και κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων που κατάφερε και θεσμοθέτησε τρόπο τινά ο Δημήτρης Κωστούρος. Αντιπροσωπευτικά τέτοια δείγματα είναι το Τρίαθλο του Τολού, του Ναυπλίου και σαφώς ο πανελληνίως πλέον γνωστός Μαραθώνιος.

Η προσπάθεια για ακόμη καλύτερες περιβαλλοντικές συνθήκες ξεκίνησε και συνεχίζεται με επιτυχία. Οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης είναι πια τοποθετημένοι σε κάθε γειτονιά και ο Δήμος απέκτησε δύο μεγάλα απορριμματοφόρα ανακυκλώσιμων υλικών.

Επιπροσθέτως ως υποψήφια πια, είχα τη δυνατότητα να ενημερωθώ κατατοπιστικότερα, για όλα τα έργα αναβάθμισης της παιδείας του τόπου. Ο κύριος Κωστούρος, αρκετά ευαισθητοποιημένος και στο κομμάτι αυτό, έγινε αρωγός στην ίδρυση και λειτουργία του Ειδικού Λυκείου Αργολίδας. Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια ανακαινίστηκαν και διάφορα περιφερειακά σχολεία ( Δρέπανο, Ανυφί, ΄Αγιος Αδριανός) αναβαθμίστηκαν λειτουργικά.

Σίγουρα κάθε άτομο με οξυδέρκεια και παρατηρητικότητα μπορεί να δει πληθώρα έργων και δράσεων της παράταξης αυτής σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ναυπλιέων, τα οποία γνωρίζουν σαφώς οι κάτοικοί τους αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν και .οι ενδιαφερόμενοι από τις ανακοινώσεις των υποψηφίων της παράταξής μας.

Προσωπικά πέρα από όλα αυτά δίνω τεράστια βαρύτητα και στις προθέσεις κάθε ατόμου. Ξέρω με βεβαιότητα πως αυτές του Δημήτρη Κωστούρου είναι συνδεδεμένες με τις επιταγές των πολιτών και με την πρόοδο και αναβάθμιση ολόκληρου του Δήμου μας και σε όλους τους τομείς .

Για όλα τα παραπάνω τάχθηκα στο πλευρό του. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε με την «Επόμενη Μέρα» να δούμε τον τόπο μας ομορφότερο..

Δήμητρα Δρούζα Γιαννοπούλου
Υποψήφια με τον συνδυασμό
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Δημήτρης Κωστούρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ