ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Δημήτρης Βασιλόπουλος: Δεν πρέπει να χαθούν άλλες ευκαιρίες!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:11:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Βασιλόπουλος: Δεν πρέπει να χαθούν άλλες ευκαιρίες!
  O Δημήτρης  Βασιλόπουλος  του Κυριάκου, Γεωπόνος Msc, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και κατοικεί στο Ναύπλιο από το 1998 με καταγωγή από πατέρα το Ροεινό Αρκαδίας και από μητέρα το Λάλουκα Αργολίδας.


Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και Γεωπονικές επιστήμες στα πλαίσια του κοινοτικού προγράμματος JEAN MONNET. Στη συνέχεια παρακολούθησε μεταπτυχιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα  στον τομέα των τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας.

Υπηρέτησε από το 2002 έως το 2014 ως στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη διαχείριση και παρακολούθηση των συγχρηματοδοτούμενων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, ΕΣΠΑ, LEADER κλπ.).

Από το 2015 διατηρεί στο Ναύπλιο γραφείο μελετών με ειδίκευση στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και την υποβολή προτάσεων ιδιωτικών επενδύσεων για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο, στο ΕΣΠΑ και στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, στην ενεργοποίηση δικαιωμάτων στα πλαίσια των δηλώσεων ΟΣΔΕ καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης και συμβουλευτικής στον τομέα της ευφυούς γεωργίας.

Έχει διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων μεγάλης βιομηχανίας στον Πρωτογενή Τομέα καθώς και Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου Κρατικών Οργανισμών.
Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Ασκοξυλάκη, Γεωπόνο, στέλεχος της Περιφερειακής Ενότητας (ΔΑΟΚ) Αργολίδας και έχουν 3 παιδιά, έναν τεταρτοετή φοιτητή της Ιατρικής Ηρακλείου Κρήτης, μια δευτεροετή φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Πατρών και έναν μαθητή Γυμνασίου.

Ανακοίνωση θέσεων

Πήρα την σημαντική απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αργολίδα με την παράταξη Νέοι Δρόμοι και επικεφαλής τον κ. Γιώργο Δέδε. Μια απόφαση ζωής καθώς επωμίζομαι την ευθύνη να αντεπεξέλθω στην ψήφο εμπιστοσύνης του κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη για νέους δρόμους πολιτικής. Ανήκω στους ανθρώπους με βαθιά πίστη στην τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών, χωρίς νοθεύσεις και παρεμβάσεις αμφιβόλου ηθικής.

Η πολυετής εμπειρία μου στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου (2002-2014), αλλά και η συνολική πορεία μου τα προηγούμενα χρόνια, που σχετίζεται με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και την παρακολούθηση και υλοποίηση ιδιωτικών και Δημόσιων συγχρηματοδοτούμενων έργων, μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια της παράταξής μας για τη δημιουργία ενός νέου κλίματος διακυβέρνησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή άσκησε μια διοίκηση «κλειστού τύπου», βασισμένη σε οικογενειοκρατικά κριτήρια, χωρίς στρατηγική και ρεαλιστικούς στόχους και με πολιτικό λόγο χωρίς περιεχόμενο, προερχόμενο από το μακρινό παρελθόν.

Η χαρισματική Περιφέρειά μας, αντί να πρωτοστατεί, υπολείπεται σημαντικά των άλλων Περιφερειών, σε όλους τους τομείς, καθώς σήμερα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στη χώρα όσον αφορά τους δείκτες ανάπτυξης και απορρόφησης των κοινοτικών πόρων. Εννιά χρόνια γεμάτα προβλήματα, αδράνεια και λανθασμένες - αποσπασματικές στοχεύσεις!

Δεν πρέπει να χαθούν άλλες ευκαιρίες!

Ούτε ένα ευρώ δεν θα πρέπει να πάει χαμένο!

Γιατί οι πολίτες της Αργολίδας, οι πολίτες της Πελοποννήσου αξίζουν καλύτερο μέλλον.

Δεν επιτρέπεται πλέον κανένα δικαίωμα στην αδράνεια, την ιδιοτέλεια και τους κακούς χειρισμούς.
Αυτοί που θα αναλάβουν να διαχειριστούν τις τύχες και την προοπτική της Περιφέρειας, θα πρέπει να την διοικήσουν με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πολίτη σε όλους τους τομείς και με στόχο την βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής. Με αίσθημα ευθύνης, με εντιμότητα και διαφάνεια.

Η ορθολογική διαχείριση, ο δημοκρατικός διάλογος, η διαφάνεια και η λογοδοσία, θεμελιώδη στοιχεία της φιλοσοφίας της Παράταξής μας, αποτελούν το διαφορετικό και το νέο που φέρνουμε στην πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης στην Πελοπόννησο. 

Με τη νέα νοοτροπία της ομάδας του Συνδυασμού μας φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε μια δύσκολη αλλά αναγκαία πορεία, που θα μας φέρει κοντά στην εκπλήρωση των αναπτυξιακών και κοινωνικών αιτημάτων των πολιτών της Πελοποννήσου.

Πιστεύω ότι σ’ αυτή τη συγκεκριμένη εποχή κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει, διότι είναι απολύτως απαραίτητο να αναλάβουν θέσεις ευθύνης νέοι άνθρωποι, αποδεδειγμένα ικανοί, με καταγεγραμμένη διαδρομή, εμπειρία, ήθος, αξιοπρέπεια και, κυρίως, όρεξη και δυνατότητα για παραγωγή διαχειριστικού και αναπτυξιακού έργου, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλές πράξεις, με συγκεκριμένους κάθε φορά μετρήσιμους στόχους.

Με βάση τις παραπάνω σκέψεις σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε το νοικοκύρεμα και την ανάπτυξη της Περιφέρειας, με διαφάνεια και ανιδιοτέλεια.
Δημήτρης Βασιλόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο
του Γιώργου Δέδε
e-mail: dimivasinaf@gmail.com fb: Βασιλόπουλος Δημήτρης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ