Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

Ετήσια γενική συνέλευση Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:58:00 π.μ. |
Ετήσια γενική συνέλευση Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας
 Το Σάββατο 30/03/2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΙΣΑ κατά την οποία εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2018, έπειτα και από σχετική θετική έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Επιπλέον έλαβε χώρα έκθεση των πεπραγμένων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του ΙΣΑ, για το διάστημα από τη συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα. Επιπρόσθετα συζητήθηκαν προβλήματα και τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους ιατρούς της περιοχής.

Η Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε ότι άμεση προτεραιότητα του ΙΣΑ είναι η διασφάλιση άρτιας παροχής υπηρεσιών υγείας στο νομό μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των υγειονομικών μονάδων της περιοχής μας.

Ο ΙΣΑ είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε υποστελέχωση ή κατάργηση υγειονομικής δομής. Θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας τους και ιδιαίτερα της δημιουργίας ασφαλών συνθηκών εφημέρευσης.

Τέλος, στη συνέλευση επισημάνθηκε ο κρίσιμος ρόλος των ιδιωτών ιατρών της περιοχής μας, στην υψηλού επιπέδου παροχή υγείας.

Το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας εκτιμά πως η Γενική Συνέλευση παρέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο την ισχύ να υπερασπιστεί τα θεμιτά συμφέροντα των ιατρών και τις θέσεις του ΙΣΑ υπέρ της υγείας.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ