ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Παναγιώτης Νίκας: "Πολιτική σημαίνει αποτέλεσμα και όχι λόγια"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Παναγιώτης Νίκας: "Πολιτική σημαίνει αποτέλεσμα και όχι λόγια"
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μας στο Νομό Κορινθίας και οι ανοιχτές συζητήσεις με τους συμπολίτες μας. Χθες το απόγευμα βρεθήκαμε στα Λουτρά της ωραίας Ελένης του Δήμου Κορινθίων και στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Ερωτηθείς από τους κατοίκους των περιοχών για τα ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν τα Λουτρά της ωραίας Ελένης και τους Αγίους Θεοδώρους ο Παναγιώτης Νίκας, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» έδωσε σαφείς απαντήσεις.
Γνωστοποιήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις δύο περιοχές και είναι θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η δυναμική παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των κατοίκων στις συζητήσεις μας, έθεσαν και θέτουν γερά θεμέλια για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια Πελοπόννησο που αξίζει καλύτερα. 
Το φράγμα του Ασωπού, το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, τα ζητήματα της Γεωργίας, η δακοκτονία, η φτώχεια, η φυγή των νέων, η μη αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, η διάβρωση των ακτών, ο βιολογικός καθαρισμός, τα συστήματα πυρόσβεσης αλλά και το μείζον θέμα των Ρομά, κυρίως όμως της εγκληματικότητας, είναι θέματα που ευθύνεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι η «κατάντια» του Νομού Κορινθίας. Το στολίδι ολόκληρης της Πελοποννήσου έχει καταστραφεί. Πού είναι το σχέδιο ανάπλασης του Ισθμού; Η εικόνα που προσφέρει στους χιλιάδες τουρίστες, που καθημερινά το επισκέπτονται είναι απογοητευτική. Ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Πελοποννήσου έχει μείνει ανεκμετάλλευτο. Ένα μέρος, το οποίο, μόνο όφελος θα μπορούσε να προσφέρει στην Κορινθία, αν είχε αξιοποιηθεί σωστά. Πού είναι τα μεγάλα έργα για να στηρίξουν την ανάπτυξη και την παραγωγή της Πελοποννήσου;
Είναι γεγονός πως ο λαϊκισμός είναι το καρκίνωμα της πολιτικής ζωής. Σε μια Πελοπόννησο που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, αποτελώντας την πιο όμορφη περιοχή της Ελλάδας, δεν έχει θέση ο λαϊκισμός. Η Πελοπόννησος με τα τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα αξίζει καλύτερα και οι συμπολίτες μας είναι οι συνοδοιπόροι μας σε αυτόν τον αγώνα για να καλυτερεύσουν τα πράγματα.

Η φιλοδοξία μας για κάθε περιοχή που επισκεπτόμαστε είναι να γίνει καλύτερη, γιατί αυτό αξίζει! Πόσο μάλλον στα Λουτρά της ωραίας Ελένης και στους Αγίους Θεοδώρους, περιοχές με τόσο μεγάλες υποδομές για ανάπτυξη. Τί έχει αλλάξει 9 χρόνια τώρα σε αυτές τις περιοχές και όχι μόνο;
Με κεντρικό διακύβευμα τα ουσιαστικά θέματα που ταλανίζουν κάθε περιοχή και με σκοπό την επίλυσή τους, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το καλύτερο. Η παράταξή μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα, θα βρίσκεται καθημερινά κοντά στους συμπολίτες μας, τόσο στην Κορινθία όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Η Κορινθία αλλά και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και θα τα καταφέρουμε.
Εμείς θα πάρουμε την Πρωτοβουλία για να αλλάξουμε την πορεία του τόπου, πολιτική είναι το αποτέλεσμα και όχι τα λόγια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ