ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών στις λαϊκές αγορές - Βίντεο ντοκουμέντο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | |
Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών στις λαϊκές αγορές - Βίντεο ντοκουμέντο
 Ένα βίντεο ντοκουμέντο για το πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών στις λαϊκές αγορές έφερε στη δημοσιότητα το OPEN TV.

 Στο βίντεο, που λήφθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, «πρωταγωνιστεί» ένας από τους τρεις εμπλεκόμενους προέδρους σωματείων στο κύκλωμα εκβιασμών των λαϊκών αγορών, ο οποίος έρχεται σε φραστική αντιπαράθεση με συνδικαλιστές άλλης ομοσπονδίας.

 Όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τους τόνισε ότι στη συγκεκριμένη λαϊκή εκείνος έχει το πάνω χέρι και ότι οι ίδιοι είναι ανεπιθύμητοι. 

Χαρακτηριστικά φέρεται να τους είπε: «Εδώ είναι το σπίτι μου. Και κουμάντο εδώ κάνω εγώ». «Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;», ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει. 

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γύρω από τον κατηγορούμενο, που μάλιστα φέρεται να υπερηφανευόταν στα θύματά του ότι είχε άριστες σχέσεις με τον φερόμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, βρίσκονται άνδρες για την προστασία του. 

 Παράλληλα αναφέρεται πως ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ήταν μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής. «Έτσι δουλεύουμε κάθε μέρα», λέει μια γυναίκα που εργάζεται στη λαϊκή αγορά. 

 Ο συλληφθείς την απειλεί όταν εκείνη τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο. «Τράβα βίντεο, θα σου κάνω και μήνυση» της είπε. 

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάποιος κάλεσε την αστυνομία και έτσι οι εμπλεκόμενοι στον καβγά βρέθηκαν στο ΑΤ Ελευσίνας. 

 Ο κατηγορούμενος, δεν δίστασε να τους απειλήσει ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς. Το ρεπορτάζ του OPEN TV επικαλείται καταγεγραμμένη μαρτυρία αστυνομικού φέρεται να είπε: «Εμένα θα με βρείτε μέσα στα σπίτια σας». 

 Τελικά, όλοι αποχώρησαν χωρίς να κινήσουν περαιτέρω νομικές διαδικασίες. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, όμως, μία πωλήτρια επέστρεψε στο τμήμα και παρά τον φόβο αποφάσισε να καταθέσει μήνυση.

Πηγή: lifo.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ