ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Στον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα" και στο πλευρό του Δ. Κωστούρου ο Μανώλης Σκαλίδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | | |
Στον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα" και στο πλευρό του Δ. Κωστούρου ο Μανώλης Σκαλίδης
Ονομάζομαι Μανώλης Σκαλίδης του Δημητρίου.

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα" Δημήτρη Κωστούρου ως υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Τολού, στην προσπάθεια επίτευξης όσο το δυνατόν περισσοτέρων στόχων του νέου συμβουλίου.

Τα τοπικά συμβούλια θέλουν μια κοινωνία με ενεργούς πολίτες. Πολίτες που προτείνουν και παρεμβαίνουν στη διακυβέρνηση και ομαλή λειτουργία ενός τόπου.

Ένα ενεργό τοπικό συμβούλιο με την νομιμοποίηση της ψήφου των δημοτών, έχει την δυνατότητα να επιτελέσει σημαίνοντα ρόλο μέσα στο δήμο, με έργα και δράσεις. Έχει την υποχρέωση να μεριμνά για την καθαριότητα, να λαμβάνει μέτρα για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, να ασχολείται για την ασφάλεια των πολιτών, να προωθεί τον εθελοντισμό και να συνεργάζεται με ομάδες εθελοντών και τοπικών συλλόγων για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας.

Το Τολό έχει μεγάλες δυνατότητες και προοπτική και υποχρέωσή μας είναι, να βοηθήσουμε στην ανάδειξη και καταξίωσή του για τους πολίτες και τους επισκέπτες.



Μεγάλωσα στο Τολό και ασχολούμαι με τον Τουρισμό και τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Είμαι απόφοιτος Ελβετικού Κολλεγίου Διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό, μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού επί 17 χρόνια και μέλος του ΔΣ του συλλόγου τα τελευταία 4 χρόνια. Διετέλεσα επί μακρών στο ΔΣ του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων/Δωματίων νομού Αργολίδας. Παράλληλα ασχολούμαι ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και τον τελευταίο χρόνο θεσμικά, από την θέση του ταμία του συλλόγου. Έχω δελτίο στον αθλητικό Σύλλογο Εθνικός Τολού και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας.



Με εκτίμηση

Μανώλης Σκαλίδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ