ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Έντονη κακοκαιρία - Προσοχή τις επόμενες ώρες - Νέο κύμα από την Κυριακή το βράδυ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. |
Έντονη κακοκαιρία - Προσοχή τις επόμενες ώρες - Νέο κύμα από την Κυριακή το βράδυ
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιδείνωση του καιρού που θα επηρεάσει τη χώρα μας έως το βράδυ της Κυριακής 07/04. Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 05/04 έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 06/04 στα κεντρικά και νότια. 

Για το υπόλοιπο του Σαββάτου 06/04 αναμένονται βροχοπτώσεις στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, οι οποίες στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο καθώς και στο Αιγαίο θα είναι ισχυρότερες, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Σημειώνεται ότι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά. Ιδιαίτερα στην Αττική αναμένονται βροχές και πιθανώς καταιγίδες έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ 
Την Κυριακή 07/04 βροχές θα σημειωθούν έως και αργά το απόγευμα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας, και το Ανατολικό Αιγαίο. Ιδιαίτερα στα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας το μεσημέρι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 7, και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τα 8 μποφόρ. 

Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, με αποτέλεσμα την εκδήλωση λασποβροχών.
Καθ’ όσον η κίνηση στο οδικό δίκτυο αναμένεται αυξημένη λόγω του Σαββατοκύριακου, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να βλέπετε προγνώσεις για τις καιρικές συνθήκες σε όλο το δίκτυο μέσω της νέας μας υπηρεσίας ROADS. Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο οδικό δίκτυο τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 06/04.
Μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή που θα κινηθεί προς την χώρα μας και θα επηρρεάσει τον καιρό της χώρας από το βράδυ της Κυριακής 07/04 προς Δευτέρα 08/04 με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και κατόπιν στο σύνολο της χώρας. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ