ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Κατερίνα Δουράνου: Η αναβάθμιση της Ερμιονίδας προϋποθέτει έργα ανάπτυξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | | |
Κατερίνα Δουράνου: Η αναβάθμιση της Ερμιονίδας προϋποθέτει έργα ανάπτυξης
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου ο υπ. Περιφερειάρχης Πελ/σου Παναγιώτης Νίκας , επισκεπτόμενος το Πορτοχέλι και την Ερμιόνη, απευθύνθηκε σε ένα ζεστό και φιλόξενο ακροατήριο.

Συζητήθηκαν προβλήματα όπως η τουριστική προοπτική της Ερμιονίδας, η ανεργία και οι επιπτώσεις της στην ευρύτερη περιοχή, η ανακύκλωση αλλά και η διαχείριση των απορριμμάτων με σύγχρονους και αποτελεσματικούς τρόπους, η εξεύρεση λύσης για το πρόβλημα της επάρκειας νερού , η αναβάθμιση του παλαιού και επικίνδυνου οδικού δικτύου.
Η επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης στο Πορτοχέλι, χρόνιο αίτημα Δημοτικών αρχών , εκπαιδευτικών και Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα της νέας περιφερειακής αρχής, σε μια από τις λίγες περιοχές, όπου ο μαθητικός πληθυσμός αυξάνει παρά την οικονομική κρίση και την υπογεννητικότητα.
Η αναβάθμιση της Ερμιονίδας προϋποθέτει έργα ανάπτυξης , σύμφωνα με τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας και όχι προσωρινές λύσεις που παραπέμπουν σε ψηφοθηρικές τακτικές του παρελθόντος.

Κατερίνα Δουράνου
υποψήφια Π.Ε. Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ