ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Δημόσιο "άδειασμα" Γραμματικόπουλου σε Αναγνωσταρά για συνεργασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:14:00 μ.μ. |
Δημόσιο "άδειασμα" Γραμματικόπουλου σε Αναγνωσταρά σε πρόσκληση συνεργασίας
Δημόσια πρόσκληση μέσω του Facebook στον Χρήστο Γραμματικόπουλο απεύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων και επικεφαλής της παράταξης "Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά" Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση του κου Γραμματικόπολου στο facebook με χρόνια πολλά για τις Άγιες ημέρες ο κος Αναγνωσταράς σχολίασε:

"Χρόνια πολλά! Να περνάς καλά! Με άφησες όμως μόνο,να δώσω τέλος στην μοναρχία! Είναι άδικο για σένα να μείνεις εκτός δήμου. Έχεις αγωνιστεί μπορείς να προσφέρεις κ εισαι νέος . Σου απευθύνω δημόσια την πρόσκληση! Χωρίς δούναι κ λαβείν κ χωρίς παρασκήνια! Μαζί μπορούμε άνετα να βάλουμε ταφόπλακα στην αλαζονεία, τον εκβιασμό των δημοτών,τον φόβο κ την εκδικητικότητα! Τα μόνα όπλα που έχει κ χρησιμοποιεί. Η απόφαση δική σου "

Για να λάβει άμεσα την απάντηση από τον Χ. Γραμματικόπουλο:

"Τάκη σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω. Επίσης σε ευχαριστώ για την τιμητική σου πρόσκληση, αλλά όπως γνωρίζεις εδώ και πολύ καιρό έχω πάρει την συνειδητή απόφαση να μην εμπλακώ καθ οιονδήποτε τρόπο στις επερχόμενες εκλογές. Και πάλι Χρόνια Πολλά."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ