ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Τα περισσότερα ξενοδοχεία της χώρας κάνουν πρεμιέρα την Πρωτομαγιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:51:00 μ.μ. | |
Τα περισσότερα ξενοδοχεία της χώρας κάνουν πρεμιέρα την Πρωτομαγιά
 Τα περισσότερα ξενοδοχεία της χώρας, σε ποσοστό 80%, θα κάνουν πρεμιέρα για τη νέα τουριστική σεζόν την Πρωτομαγιά, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσσιος, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι το υπόλοιπο 20% των ξενοδοχείων θα εκκινήσουν στις 15 Μαΐου. 

Στη νησιωτική Ελλάδα και στην Κρήτη, από 25 Απριλίου, οι ξενοδοχειακές μονάδες θα υποδέχονται τους πρώτους επισκέπτες, ενώ σε ό,τι αφορά την Βόρεια Ελλάδα το 70% των τουριστικών μονάδων κάνει «ποδαρικό» 25 Απριλίου και το υπόλοιπο 30% στα μέσα Μαΐου. Σχετικά με τις πληρότητες των ξενοδοχειακών μονάδων, ο κ. Τάσσιος σημειώνει ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Εστιάζοντας στην τουριστική κίνηση των εορταστικών ημερών, η ΠΟΞ σημειώνει ότι η πασχαλινή κίνηση στα ξενοδοχεία της χώρας παρουσιάζει... διπλή εικόνα. Σε σχέση με πέρυσι, παρατηρείται μικρή βελτίωση του αριθμού των προκρατήσεων σε δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς. Σε άλλες περιοχές, όμως, κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα, η πληρότητα δεν είναι η αναμενόμενη, με τους ξενοδόχους να ελπίζουν σε κρατήσεις της τελευταίας στιγμής από Έλληνες εκδρομείς που εμφανίζονται για την ώρα επιφυλακτικοί εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ