ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ο Ραφαήλ Μπαρού είναι και πάλι υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:26:00 μ.μ. | | |
Ο Ραφαήλ Μπαρού θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο
Προς άρση κάθε συζήτησης και αμφιβολίας για την ανάμειξη μου στις προσδιορισμένες Αυτοδιοικητικές εκλογές, έκρινα σκόπιμο να δηλώσω προς τους πολίτες του Μητροπολιτικού Δήμου Ναυπλιέων τα εξής:

Υπηρέτησα συνειδητά και χωρίς ωράριο και απολαβές την Εργατική Τάξη της περιοχής μας και ευρύτερα τους πολίτες του Δήμου μας από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ επί μίαν σχεδόν πενταετία.

Και ανεξαρτήτως πολιτικών ή ιδεολογικών προτιμήσεων έχω την εντύπωση ότι κανένας πολίτης της ευρύτερης περιοχής μας έχει παράπονο από το έργο μου στα πλαίσια της Δημοτικής μας παράταξης της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος.

Έχοντας ως εκ τούτου δοκιμάσει στη πράξη τις δυνατότητες συνεργασίας μου με τον συνδυασμό του και έχοντας απολαύσει την απαιτούμενη αυτενέργεια στον προγραμματισμό και την διενέργεια των διαφόρων και πολλών πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά και της περίθαλψης και φροντίδας από την Αντιδημαρχία της οποίας προΐσταμαι, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ στους πολίτες του Δήμου μας ότι προτίθεμαι να συνεχίσω την δοκιμασμένη αυτή συνεργασία και επομένως θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Κωστούρου.

Ελπίζω και πιστεύω ότι οι πολίτες του Μητροπολιτικού Ιστορικού μας Δήμου έχοντας την εμπειρία των καλών υπηρεσιών μου θα δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στον πανθομολογουμένος επιτυχημένο Δήμαρχο κ. Κωστούρο και σε μένα να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ραφαήλ Μπαρού





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ