ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ο Κώστας Καράπαυλος υποψήφιος με την παράταξη "Ανάπλι εμπρός!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | | |
Ο Κώστας Καράπαυλος υποψήφιος με την παράταξη "Ανάπλι εμπρός!
Αν το κριτήριό σας για τον ποιον θα ψηφίσετε είναι η φωτογένεια και το χαμόγελο στην φωτογραφία που δημοσιεύεται για να αναγγείλει κάποιος την υποψηφιότητά του, τότε ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΜΕ! Συχνά πυκνά σουφρώνω την μούρη μου, όταν με παίρνουν φωτογραφία contre lumière

Αν το κριτήριό σας είναι το να είναι κάποιος μέλος γκλάμουρους ζεύγους τότε ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΜΕ! 
Ψηφίστε Κικίλια σε αυτή την περίπτωση, σαλονάτες, κοστουμάτους και τουαλετοφορούσες!!

Αν το κριτήριό σας είναι το πόσο καλά μαγειρεύει κάποιος ή κάποια, τότε ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΜΕ! Δεν έχω ποτέ μου μαγειρέψει μουσακά. Αν και φτιάχνω νόστιμα τα Κινέζικα φαγητά.

Αν το κριτήριό σας είναι το πόσα σε αριθμό και πόσο όμορφα παιδιά έχει κάποιος , τότε ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΜΕ! Δεν θέλω την ψήφο σας για αυτό τον λόγο Αν και εγώ, ως κουκουβάγιος θεωρώ τα παιδιά μου και την εγγονή μου τα καλύτερα με μεγάλη διαφορά από όλα τα άλλα.

Συμμετέχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη “Ανάπλι εμπρός!”

Δεν κατεβαίνω στις εκλογές. Θεωρώ ότι ανεβαίνω. Από το 1989 που ανελλιπώς συμμετέχω, πάντοτε θεωρούσα ότι ανέβαινα. Και πράγματι πάντοτε ανέβαινα λόγω των συντρόφων μου. Με μία μόνον εξαίρεση για την οποία ήδη έχω ζητήσει ταπεινά συγγνώμη

Δεν εκτίθεμαι. Το ρήμα αυτό όχι σε μέση-παθητική φωνή, αλλά σε ενεργητική. Εκθέτω της απόψεις μου, ονειρεύομαι, αγωνίζομαι και διεκδικώ. Αυτό πάντοτε έκανα, κάνω και θα συνεχίσω να κάνω. Το έκανα σε χρόνο παρατατικό. Με διάρκεια δηλαδή. Και αυτό θα κάνω, σε χρόνο μέλλοντα διαρκείας και όχι στιγμιαίο. Ευτυχώς η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια.

Να αποφασίσετε να με μαυρίσετε αν τα κριτήριά σας είναι αυτά που ανέφερα.

Αν όχι, τότε σας ζητώ να σκεφτείτε. Και αφού σκεφτείτε να αποφασίσετε.

Κώστας Καράπαυλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ