ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Αργολίδα: Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 μ.μ. | |
Αργολίδα: Φιλανθρωπική εκδηλωση στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου (βίντεο)
Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώθηκε στην Αργολίδα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο, την ερανική επιτροπή και φορείς της Ν. Κίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.
Προηγήθηκε Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης και στη συνέχεια στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Αθανασόπουλο, Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ. Αργολίδας με θέμα: "Πορεία προς το Πάσχα – Προετοιμασία "
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας με παραδοσιακά – λαϊκά τραγούδια από τον Θεόφιλο Μετασίδη και την ορχήστρα του.
Προσφέρθηκε ούζο με σαρακοστιανούς μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της ενορίας. Η προσπάθεια αυτή έγινε και αποβλέπει εις την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας , καθώς και των αναγκών, για την συντήρηση και την εν γένει λειτουργία των Ι.Ναών Θεομάνας και Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου ,τόνισε στο χαιρετισμό του ο εφημέριος του ναού Αγ. Ειρήνης πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος.
Με τέτοιες εκδηλώσεις δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους να περάσουμε για λίγο μια ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας που διακατεχόμαστε από αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη και ζητούν την βοήθεια και την στήριξή μας.
Την εκδηλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Μυκηνών, υποψήφιοι και πολύς κόσμος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ