ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Φωτογραφική έκθεση στο Ναύπλιο τριών καταξιωμένων φωτογράφων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. | |
Φωτογραφική έκθεση στο Ναύπλιο τριών καταξιωμένων φωτογράφων
Το ΦΟΥΓΑΡΟ παρουσιάζει την έκθεση «3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ Καλούδη | Νικολαρεΐζη | Ράλλη», που περιλαμβάνει επιλεγμένα έργα των τριών καταξιωμένων φωτογράφων και που θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάιο


Η αρχική ιδέα της έκθεσης βασίζεται σε μια σχέση που πηγαίνει αρκετά πίσω στο χρόνο: οι τρεις φωτογράφοι συνδέονται από τα σχολικά τους χρόνια. Στη συνέχεια, κάθε μία ακολούθησε το δικό της μονοπάτι και κατέγραψε με επιτυχία την προσωπική της πορεία στο χώρο της φωτογραφίας.

Η έκθεση αυτή είναι η πρώτη τους συνεργασία, για την οποία δούλεψαν από κοινού, επιλέγοντας στιγμές από μια διαδρομή ζωής. Στην διάρκεια αυτής της αναζήτησης, φάνηκε ότι ανάμεσα σε έργα εκ πρώτης όψεως διαφορετικά, υπάρχουν ισχυροί δεσμοί που τα συνδέουν.

Όπως σημειώνεται και στον κατάλογο που συνοδεύει την έκθεση «Με τρόπο άκρως προσωπικό και υπογεγραμμένο, η Κατερίνα Καλούδη, η Ιωάννα Νικολαρεΐζη και η Ιωάννα Ράλλη σχοινοβάτησαν πάνω από πέντε βάραθρα: την αρχή, τη θηλυκότητα, την προέλευση, την παρατήρηση και τη βύθιση. Ακριβώς αυτή η αναμέτρηση είναι η κεντρομόλος που κρατά την ενότητα στην έκθεση και φέρνει τελικά την ισορροπία μέσα από κοινά χαρακτηριστικά, όπως το χιούμορ, η πνευματικότητα, το στιγμιαίο και το οικείο».

Αντώνης Ι. Κοντρογιάννης
Art Director
ΦΟΥΓΑΡΟ

Πέμπτη & Παρασκευή 5 - 10 μμ | Σάββατο & Κυριακή 12πμ - 10μμ
Πληροφορίες
2752047300
2108070523
Email:art@fougaro.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ