ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε; Πρόβλεψη από τον Τάσο Αρνιακό και τον Σάκη Αρναούτογλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Με τι καιρό θα σουβλίσουμε;  Πρόβλεψη από τον Τάσο Αρνιακό και τον Σάκη Αρναούτογλου
 Με τι καιρό θα σουβλίσουμε την Κυριακή του Πάσχα; Ο Τάσος Αρνιακός και ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνουν για τις καιρικές συνθηκες της Κυριακής του Πάσχα έως και την Δευτέρα.


Ο Τάσος Αρνιακός κάνει την πρόβλεψη του για την Κυριακή του Πάσχα αλλά και για τις υπόλοιπες μέρες.

Βελτιώνεται ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα ενώ λασποβροχή και αφρικανική σκόνη θα επικρατούν έως το Μεγάλο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο μετεωρολόγος , η σκόνη θα αρχίσει να διαλύεται σταδιακά από το Μεγάλο Σάββατο, αλλά δεν φαίνεται να υποχωρεί εντελώς και τις ημέρες του Πάσχα με μερικά στοιχεία σκόνης στις νοτιότερες περιοχές της χώρας. Πάντως, οι καιρικές συνθήκες θα είναι γενικώς καλές την Κυριακή του Πάσχα.

Το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε τις περισσότερες βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανήμερα του Πάσχα περιμένουμε πολύ καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα.

Αναλυτική πρόβλεψη από τον Σάκη Αρναούτογλου μέχρι Δευτέρα του Πάσχα!

Τις προβλέψεις του για τον καιρό το επόμενο τριήμερο, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, έκανε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού που μεταδόθηκε στην Κρατική Τηλεόραση και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για τον κόσμο, με εξαίρεση τη συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης, που θα είναι έντονη μέχρι και το Σάββατο.

Για αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Και πάλι ευνοείται η μεταφορά σκόνης, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Αυτό που θα αλλάξει αφορά την κατεύθυνση των ανέμων, οι οποίοι θα είναι σταθερά χαμηλής έντασης, αλλά θα γίνουν βόρειοι. Και πάλι η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός προβλέπεται ότι θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές/απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα σημειωθούν και σποραδικές βροχοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ιδιαίτερες μεταβολές.

Τέλος, τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές/απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, επίσης δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ