ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ι. Μπουντρούκας: Προβλήματα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας - Πτώση επισκεπτών με κρουαζιεροπλοια

Ι. Μπουντρούκας: Προβλήματα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας - Πτώση επισκεπτών με κρουαζιεροπλοια
Από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας με τον Λιμενάρχη Καλαμάτας, τον Διευθυντή του Τελωνείου Καλαμάτας και τον Αερολιμενάρχη διαπιστώθηκαν τα εξής: 

Οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην Καλαμάτα την τελευταία τετραετία έχουν μειωθεί κατά 80%. Το 2015 είχαν επισκεφθεί την Καλαμάτα με κρουαζιερόπλοια 38.549 επισκέπτες και το 2018 την επισκέφθηκαν μόνο 7.281. Προβλήματα αποτυπώθηκαν και για τις αφίξεις ιδιωτικών σκαφών αναψυχής όπου υπάρχει ανάγκη αναβάθμισης και επέκτασης των εγκαταστάσεων.

Το αεροδρόμιο Καλαμάτας που είναι η αεροπορική πύλη εισόδου της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία. Το 2018 διακινήθηκαν από το αεροδρόμιο 291.797 επιβάτες. Τη χρονιά που διανύουμε το αεροδρόμιο είναι συνδεδεμένο με 17 κράτη και 28 πόλεις. Κι ενώ παρουσιάζει αυτή τη δυναμική οι εγκαταστάσεις του αδυνατούν να εξυπηρετήσουν όπως πρέπει το επιβατικό κοινό. Υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. 

Είναι φανερό ότι η Μυθική Πελοπόννησος, το ακριβοπληρωμένο υφαντό της σημερινής περιφερειακής αρχής, λειτουργεί ως μύθος μακριά από την ωμή πραγματικότητα. Καλούμε τον κ. Τατούλη, τον κ. Νίκα και τον κ. Δέδε να σταματήσουν να μοιράζουν υποσχέσεις και προεκλογικές παροχές και να τοποθετηθούν και να δεσμευθούν πάνω στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ