ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας για απαγόρευσή του «Αργειακού – Μυκηναϊκού Δρόμου»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Συλλόγου  Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας για παράλογη απαγόρευσή του «Αργειακού – Μυκηναϊκού Δρόμου»
Με αφορμή την αναβολή του «Αργειακού – Μυκηναϊκού Δρόμου», οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας και ανεξάρτητοι αθλούμενοι της περιοχής εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα:

Οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας και οι αθλούμενοι της περιοχής συγκεντρωθήκαμε στο Δ.Α.Κ. Άργους για να διαμαρτυρηθούμε -κάνοντας το γύρο της πόλης- προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ελληνική Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού τον ΣΕΓΑΣ, για την αυθαίρετη και παράλογη απαγόρευσή του, δηλαδή τη μη έκδοση άδειας τέλεσης της αθλητικής εκδήλωσης του «Αργειακού – Μυκηναϊκού Δρόμου» που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή στις 7 Απριλίου 2019.
Μη έκδοση αδείας για μία εκδήλωση ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας και άλλων τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων που δεν πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ψυχαγωγία, την προαγωγή της υγείας των συμμετεχόντων, την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των διάφορων περιοχών και την ανάδειξη ιστορικών και πολιτισμικών στοιχείων.
Αναμένουμε την άμεση απάντηση της πολιτείας, καθώς και να αποκατασταθεί αυτή η αδικία με τη διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων δραστηριοτήτων βουνού και δρόμου και τη σύνδεση αρχαιολογικών χώρων.
Προτείνουμε: Για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνονται ή συνδιοργανώνονται από συλλόγους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθητισμού και Υπεραποστάσεων, η άδεια να εκδίδεται από την προαναφερθείσα ομοσπονδία.

1) ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
2) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ 07/04/2019
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ