ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Χάρης Ασημακόπουλος: "Στο Ναύπλιο με κυνηγούσαν κι έτρεχα για να γλιτώσω!" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. |
Χάρης Ασημακόπουλος: "Στο Ναύπλιο με κυνηγούσαν κι έτρεχα για να γλιτώσω!" (βίντεο)
Στη Φωλιά των Κου Κου και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ασημακόπουλος, ο οποίος εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων και για το πώς ένιωθε όταν του πρότειναν να κάνει το ρόλο του γκέι στην τηλεόραση.


«Η Πολυκατοικία αγαπήθηκε πολύ και από μας και από τον κόσμο. Μετά την Πολυκατοικία δεν έγιναν πράγματα στην τηλεόραση και ότι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας. Μια, δυο προτάσεις που ήρθαν μετά ήταν …έλα να κάνεις έναν γκέι, έλα να κάνεις έναν γκέι. Όταν μου το έλεγαν έβγαζα φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας γκέι, ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και γκέι.


Η πρώτη μου επιτυχία στην τηλεόραση ήταν το “Η ζωή μας μια βόλτα” λόγω και του Χριστόφορου ουσιαστικά. Για τον Χριστόφορο εκείνη την περίοδο γινόταν πανικός. Ήταν ο Χριστόφορος και ο Σάκης Ρουβάς. Εκείνη την περίοδο ούτε στο δρόμο μπορούσα να κυκλοφορήσω, και ρούχα μου έχουν σκίσει και τζαμαρία έχουν σπάσει σε καφετέρια που έπινα καφέ. Και στο Ναύπλιο που μεγάλωσα με κυνηγούσαν στους δρόμους και έτρεχα στα σοκάκια για να γλιτώσω. Και αναγκάστηκα να βγω με άνθρωπο στην Ερμού γιατί αλλιώς θα με λιντσάρανε», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Πηγή: zappit.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ