ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ο σύντροφος της Νεκταρίας σπάει την σιωπή του: Έχω χάσει τον άνθρωπό μου - Θα αρραβωνιαζόμασταν (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:47:00 μ.μ. |
Ο σύντροφος της Νεκταρίας σπάει την σιωπή του: Έχω χάσει τον άνθρωπό μου - Θα αρραβωνιαζόμασταν (βίντεο)
Σοκαρισμένοι είναι ακόμη οι κάτοικοι στο Ναύπλιο μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε ένα κορίτσι μόλις 20 ετών. Η όμορφη Νεκταρία πήρε το αμάξι του συντρόφου της, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, για να πάει στο Τολό όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Η ξανθιά καλλονή μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Άργους και περίπου δύο ώρες μετά την τραγωδία εξέπνευσε. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας έχει ερωτήματα για τα γεγονότα γύρω από το τροχαίο. Το αυτοκίνητο «σκοτώστρα» δεν ήταν καν δικό της, καθώς εκείνη δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης.

Ο σύντροφός της μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής αποκλειστικά στην εκπομπή «Μαζί σου»και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εκείνος και η Νεκταρία θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους. Βέβαια, το νήμα της ζωής της κόπηκε ακαριαία πριν προλάβουν να ανταλλάξουν βέρες…

«Αυτό που ζω δεν το πιστεύω ειλικρινά. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άλλαξε η ζωή μου. Έχω χάσει τον άνθρωπό μου. Για πρώτη φορά θέλω να σας πω κάτι δημοσίως, με την Νεκταρία μια βδομάδα μετά θα αρραβωνιαζόμασταν. Ήταν ο σύντροφός μου, περνάγαμε μαζί όλη μας την μέρα, εκτός τις ώρες που ήμασταν στη δουλειά. Εγώ την πήγαινα στην δουλειά, εγώ την έπαιρνα. Και περισσότερο απ’ όλους λείπε σε εμένα, που έχασα τον άνθρωπο μου… Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να αποδεχτώ αυτή τη νέα πραγματικότητα και την τεράστια ανατροπή στη ζωή μου. Είναι η πρώτη φορά που σπάω τη σιωπή μου, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει απίστευτες ανακρίβειες από ανθρώπους συγγενικούς, του περιβάλλοντος, οι οποίοι αγνοούσαν πώς πραγματικά ζούσε αυτή η κοπέλα και πώς πέρναγε μαζί μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο αυτό που συνέβη σε εμένα και αυτό που περνάω να μη συμβεί σε κανέναν άλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:
Να θυμίσουμε πως η οικογένεια της άτυχης Νεκταρίας ρίχνει ευθύνες στον σύντροφο της 20χρονης για τον ξαφνικό θάνατό της, καθώς όπως δήλωσαν χθες στην εκπομπή «Μαζί σου» δεν έπρεπε να της επιτρέψει να οδηγήσει ένα τέτοιο αμάξι.

Πηγή: tlife.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ