ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ποίος είναι ο αστυνομικός Αναστάσης που κόβει κλήσεις στην Καρυά Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | |
Ποίος είναι ο αστυνομικός Αναστάσης που κόβει κλήσεις στην Καρυά Αργολίδας
Ο αστυνομικός που αντί να κόβει κλήσεις στους οδηγούς τους ζωγραφίζει φατσούλες με κοινωνικά μηνύματα είναι ο μόνος επαγγελματίας ηθοποιός του πρωτότυπου και χιουμοριστικού σποτ καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι ένστολοι αστυνομικοί ή πολιτικό προσωπικό της αστυνομίας - και κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.


Ο Γιάννης Ζωγράφος όπως είναι το πραγματικό του όνομα συμμετείχε αφιλοκερδώς στο απολαυστικό βίντεο. Είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Στην 25χρονη καριέρα του έχει υποδυθεί πολλές φορές τον αστυνομικό αλλά ο ρόλος του Αναστάση ήταν αυτός που απόλαυσε περισσότερο. Όπως λέει έχει γνωρίσει πολλούς αστυνομικούς που θέλουν να συνετίσουν τον κόσμο δίχως να χρειάζεται να τον τιμωρήσουν…

Πίσω από το επιτυχημένο σποτ που έχει ήδη γίνει viral βρίσκεται ο Γιώργος Μπασιάκος. Στο βίντεο υποδύεται τον ιερεα όμως στην πραγματική του ζωή είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης , καθηγητής αγωγής λόγου ενώ ανήκει και στο πολιτικό προσωπικό της αστυνομίας ως υπεύθυνος παραγωγής βίντεο στο γραφείο δημιουργικού σχεδιασμού του αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. Όπως μου είπε το σποτ έγινε τόσο επιτυχημένο χάρη στην αγάπη και το μεράκι όλων των συμμετεχόντων που έκαναν πολλές πρόβες και άκουσαν τις οδηγίες του απαιτητικού σκηνοθέτη.

Τα γυρίσματα έγιναν στην πανέμορφη Καρυά Αργολίδας και κράτησαν 3 μέρες. Κατά την διάρκειά τους δεν έλειψαν και τα ευτράπελα . Όπως το περιστατικό κατά το οποίο ένας οδηγός σταμάτησε με αναμμένη την μηχανή του αυτοκινήτου του κοντά στην κάμερα. Τότε ο “αστυνομικός-Αναστάσης” τον πλησίασε για να του ζητήσει ευγενικά να την κλείσει. Ο οδηγός πιστεύοντας πως θα δεχτεί επίπληξη ή κλήση πάτησε το γκάζι κι έγινε καπνός!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα βίντεο που παραμονές του Πάσχα περνά το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης με τον καλύτερο τρόπο!

Της Ελένης Λαζάρου
Πηγή: serraikanea.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ