ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα παρουσιάζει το βιβλίο του Αν. Κέπετζη "Η ζωή μου μια μαγεία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:31:00 μ.μ. |
Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα παρουσιάζει το βιβλίο του Αν. Κέπετζη "Η ζωή μου μια μαγεία"
Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου» και οι «Εκδόσεις Οδός Πανός» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Αντώνης Κέπετζης "η ζωή μου μια μαγεία" EKΔOΣEΙΣ OΔOΣ ΠAΝOΣ τη Μεγάλη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, στις 7.00 μ.μ. στον πολιτιστικό χώρο του ΠΛΙ «Κανάρη 4», στο Κολωνάκι.


Γίνομαι 80, δεν αισθάνομαι καμιά διαφορά σαν γερόντιον παρά μόνο σωματική. Η ζωή μας είναι ένα δώρο που μας δώθηκε δεν ξέρω από πού, από εμάς εξαρτάται να το αξιοποιήσουμε· είμαστε δωσίλογοι του εαυτού μας. Είμαι δέντρο αειθαλές, δεν έπληξα ποτέ, πιστεύοντας πως το χρήμα, αυτή η διεστραμμένη εφεύρεση, πρέπει να γίνεται μοχλός για να ζούμε την αγάπη, την ομορφιά και την τέχνη, που πάνε πακέτο.

Με κινεί το είναι, όχι το έχειν, η αγάπη για την Ελλάδα σαν διαχρονική πνοή, μιαν ανάσα. Γράφω για τη ζωή μου – που θα σβήσει – δίνω μαρτυρίες ανθρώπων που αγάπησα ή όχι και με κορμό το δέντρο της ζωής μου μιλώ για τα κλαδιά του, αυτούς που με αγάπησαν, με βοήθησαν, σαν ευαίσθητοι κηπουροί όταν ήμουν ένα εύθραυστο κλαράκι.

Και μεγαλώνοντας για την πνευματική ζωή, την καλλιτεχνική, πολιτική, αναφέροντας τα σπίτια, τα εργαστήρια, τις συναντήσεις, όλου αυτού του κόσμου, όχι μόνο σύγχρονου αλλά διαχρονικού.

Θέλω οι ζωγραφιές μου να δίνουν χαρά και οι σκέψεις μου να την συμπληρώνουν. Σχολιάζω και γράφω μόνο γεγονότα βιωμένα χωρίς ίχνος αλλαγής.

Αντώνης Κέπετζης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ