ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο - Στο νοσοκομείο μέλη της Διοίκησης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 π.μ. | |
Επεισόδια στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο - Στο νοσοκομείο μέλη της Διοίκησης (βίντεο)
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ - μη συνέδρων - στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.


Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης.

Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι

θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.

Επειδή η βρώμικη προπαγάνδα των τραμπούκων του Π.Α.ΜΕ οργιάζει και πάλι, έχοντας το θράσος να ειρωνεύονται ακόμα και τα νοσηλευόμενα στο Νοσοκομείο μέλη της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, επάνω στα οποία βιαιοπράγησαν, δίνουμε στη δημοσιότητα βίντεο με το στέλεχός τους Σωτήρη Πουλικόγιαννη να τρέχει μέσα στο ξενοδοχείο κραδαίνοντας σιδερολοστούς στα χέρια. Τον Πουλικόγιαννη αφόπλισαν τελικά σύνεδροι της ΓΣΕΕ, αφού πρώτα είχε τραυματιστεί από το σιδερολοστό του σύνεδρος Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου.

Το βίντεο :

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΣΕΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ