ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ευχαριστίες του Αγροτικού Συνεταιρισμού ''ΠΗΓΑΣΟΣ'' προς την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:36:00 μ.μ. |
Ευχαριστίες του Αγροτικού Συνεταιρισμού ''ΠΗΓΑΣΟΣ'' προς την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο Αργολίδας
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την φιλοξενία που μας παρείχατε κατά την διάρκεια της έκθεσης ''FRESKON'' που μας έδωσε την δυνατότητα να αναδείξουμε τις επιχειρησιακές δραστηρίοτητες μας. 

Αυτές αφορούν την συγκέντρωση,επεξεργασία,τυποποίηση,και διάθεση της τοπικής παραγωγής εσπεριδοειδών στο εξωτερικό. Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας και των γειτονικών διαμερισμάτων της, να μας παρέχεται η ευκαιρία να λαμβάνουμε μέρος σε κορυφαίες κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού και εξωτερικού. 

Κύριος στόχος μας είναι η αύξηση της εξωστρέφειας των προϊόντων μας, κάτι που επιτυγχάνεται με την συμμετοχή του Αγροτικού Συνεταιρισμού ''ΠΗΓΑΣΟΣ'' σε τέτοιες δραστηριότητες. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία μας στην έκθεση ''FRESKON'' υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς μετατρέπει τις όποιες ανησυχίες των δύσκολων ημερών που διανύουμε σε ελπίδα και προοπτική.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ''ΠΗΓΑΣΟΣ'' πιστός στο καθήκον του αποτελεί σημείο σταθερότητας και ανάπτυξης. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Αργολίδας για την άμεση ανταπόκριση του στις προσπάθειες μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει υγεία,αγάπη και δημιουργία.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ