ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Χιλιάδες θέσεις εργασίας υπόσχεται ο Δ. Καμπόσος με την δημιουργία του Μυθολογικού Πάρκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | | |
Χιλιάδες θέσεις εργασίας υπόσχεται ο Δ. Καμπόσος με την δημιουργία του Μυθολογικού Πάρκου
Η επένδυση για την κατασκευή και λειτουργία του Θεματικού Ιστορικού και Μυθολογικού Πάρκου Μυκηνών θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, δεκάδων ειδικοτήτων.

Επιστήμονες, Στελέχη Διοίκησης επιχειρήσεων, Ειδικοί με οικονομικές σπουδές, Επιστήμονες υψηλής τεχνολογίας, Κομπιουτεράδες, Ξενοδοχειακό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, Κηπουροί, Οδηγοί, Προσωπικό φύλαξης, Ξεναγοί, Συντηρητές και πλήθος άλλων θα προσληφθούν με μόνιμη και πλήρη απασχόληση. 

Πέραν αυτών θα απαιτούνται και εκατοντάδες εποχιακά εργαζόμενοι. 

Αντίστοιχη δυναμική στο χώρο της εργασίας θα αναπτυχθεί κατά την διάρκεια της κατασκευής των έργων με απασχόλησης όλων των ειδικοτήτων, από ανειδίκευτους εργάτες, μέχρι αλουμινάδες, ηλεκτρολόγους, μπογιατζήδες, εργοδηγούς, Μηχανικούς λογιστές κλπ.
Σκεφτείτε 200 εργοστάσια γύρω μας

Ένα μέσο εργοστάσιο απασχολεί 20 έως 40 άτομα προσωπικό.

Το Θεματικό Ιστορικό Μυθολογικό Πάρκο Μυκηνών, με τα Ξενοδοχεία του, τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα καταστήματα πώλησης τουριστικών ειδών, τα καταστήματα πώλησης τοπικών ειδών διατροφής, οι ομάδες διασκέδασης των επισκεπτών, οι ομάδες φύλαξης και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα γίνονται μέσα στο πάρκο, θα απασχολήσουν χιλιάδες εργαζόμενους.
Είναι σαν να κατασκευάζονται και να λειτουργούν 200 εργοστάσια με 20 έως 40 εργαζόμενους το καθένα. Και μάλιστα, εργοστάσια που δεν ρυπαίνουν.
Οι εργαζόμενοι θα προσλαμβάνονται πρώτα, από το Δήμο Άργους Μυκηνών

Βασικό στοιχείο της δεσμευτικής συμφωνίας που υπέγραψε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, με τον εκπρόσωπο του μεγάλου επενδυτικού –κατασκευαστικού οίκου “ Τσάρλυ Θόρτον”, είναι αυτό που αναφέρεται στον τρόπο πρόσληψης και αμοιβής των εργαζομένων στο Θεματικό Ιστορικό και Μυθολογικό Πάρκο Μυκηνών.

Σύμφωνα με τα υπογραφέντα, ΟΛΟΙ όσοι θα εργάζονται εκεί θα προσλαμβάνονται από το Δήμο Άργους Μυκηνών κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.
Με απλά λόγια ο Καμπόσος, με τη συμφωνία που προωθεί, σκοτώνει το τέρας της ανεργίας οριστικά για τον δήμο και εξασφαλίζει σταθερή εργασία και υψηλά εισοδήματα στους δημότες του.

(αναδημοσίευση από την εφημερίδα “ο Δημότης”)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ