ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την κατανομή των Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:14:00 μ.μ. | |
Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την κατανομή των Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης στην Αργολίδα
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Α. Χαρίτση με θέμα έγγραφο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας που αιτείται να ληφθούν υπόψη οι αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες της Αργολίδας κατά την κατανομή των Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης που επίκειται να προσληφθούν.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας που αιτείται να ληφθούν υπόψη οι αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες της Αργολίδας κατά την κατανομή των Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης που επίκειται να προσληφθούν.



Δεδομένης της υψηλής συχνότητας συμβάντων και επικινδυνότητας, του μεγάλου όγκου επισκεπτών στην περιοχή ιδιαιτέρως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, της πλειάδας σημαντικών αρχαιολογικών χώρων και δασικού πλούτου, της ιδιαίτερης μορφολογίας του εδάφους, καθώς και του γεγονότος ότι το Πυροσβεστικό Σώμα το νομού καλύπτει και τα νησιά Ύδρα, Σπέτσες, Πόρο, σας καλώ να εξετάσετε με την προσήκουσα προσοχή τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ