ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Ο Αδριανός Γ. Μάρκου με τον Δημήτρη Κωστούρο και στη παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. | | |
Ο Αδριανός Γ. Μάρκου με τον Δημήτρη Κωστούρο και στη παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»
 Ονομάζομαι Αδριανός Γ. Μάρκου και είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Μάρα. Έχουμε δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Μαρία. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Πρόνοια Ναυπλίου. Ανάμεσα, λοιπόν, στην Πρόνοια και την περιοχή Κούρτη- Μπουλμούσι, κοντά στην Γλυκειά Ναυπλίου, πέρασα τα παιδικά μου χρόνια.

Είμαι επαγγελματίας αυτοκινητιστής και διατηρώ επιχείρηση με δημοσίας χρήσης αυτοκίνητα στην πόλη μας. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Ραδιοταξί Ναυπλίου και διετέλεσα Γραμματέας επί δύο θητείες. Κατά τα έτη 2014 έως και 2016 υπήρξα αντιπρόεδρος του εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ν. Αγίας Τριάδας Πρόνοιας.

Με τα κοινά δεν ασχολούμαι πρώτη φορά. Είναι όμως η πρώτη φορά που θα είμαι υποψήφιος με το Συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Σε αυτόν τον άνθρωπο εκτίμησα το γεγονός ότι σεβάστηκε και αντιμετώπισε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όλων των διαμερισμάτων του Δήμου μας ίσα και δίκαια. Είδε τις πραγματικές ανάγκες του τόπου και τα «θέλω» των δημοτών. Δεν έπραξε ποτέ ερήμην τους, γεγονός που με καθιστά ένθερμο υποστηρικτή του και αυτός είναι ο λόγος που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δηλώνω παρών στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου.

Με εκτίμηση,
Αδριανός Γ. Μάρκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ