ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Σε ζωντανή μετάδοση η αναμέτρηση του Οίακα Ναυπλίου με τον Μανδραϊκό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. | | |
Σε ζωντανή μετάδοση η αναμέτρηση του Οίακα Ναυπλίου με τον Μανδραϊκό
 Εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα του Οίακα Ναυπλίου την Κυριακή 21/4, η οποία έρχεται αντιμέτωπη στις 17:00 στην Μάνδρα, με την ομώνυμη ομάδα.


Ο βοηθός προπονητής Διαμαντής Φιλίνης και ο παίκτης Νίκος Ευστρατίου , απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας δήλωσαν για τον αγώνα:

Διαμαντής Φιλίνης – Βοηθός Προπονητή

Την Κυριακή στη Μάνδρα παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουν νικήσει διαδοχικά τους δυο πρωτοπόρους και έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Βλέπουμε αυτό τον παιχνίδι σαν έναν ακόμα τελικό όπως κάνουμε όλη τη χρονιά αγώνα - αγώνα.

Θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας οι οποίοι στο ματς με τον Τρίτωνα ήταν εκπληκτικοί και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για να παίξουμε δυνατά, όμορφα και να τους ευχαριστήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νίκος Ευστρατίου – Παίκτης

Το παιγνίδι της Κυριακής εναντίου του Μανδραϊκού είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιγνίδι. Πρέπει να μείνουμε όλοι πάρα πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να δώσουμε αξία στην νίκη με τον Τρίτωνα.

Έχουμε δουλέψει σκληρά αυτή την εβδομάδα και νομίζω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας και να παραμείνουμε στην 2η θέση της βαθμολογίας!


Το εκτός έδρας παιχνίδι του Οίακ στην Μάνδρα, την Κυριακή 21/4, για την 27η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, απέναντι στον Μανδραϊκό , θα μεταδοθεί σε ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη, από το Sportsonair.gr.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ