ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τουριστικό γραφείο της Αργολίδας ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:22:00 μ.μ. |
Τουριστικό γραφείο της Αργολίδας ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας
Στη σημασία των ανθρώπων που δημιουργούν καινούριες λεωφόρους σκέψης και δράσης εστίασαν τα φετινά Tourism Awards που διεξήχθησαν την Τρίτη 9 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.


Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και το τουριστικό γραφείο LandLife Travel με έδρα το Σκαφιδάκι Αργολίδας, το οποίο απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Διαχείριση Προορισμού για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στην Πελοπόννησο και την αποτελεσματική προώθηση της περιοχής στις διεθνείς αγορές.

Η LandLife Travel δημιουργήθηκε το 2014 από τον Βασίλη Ροδόπουλο και τον Νίκο Κριτσινέλια με έδρα την Αργολίδα και βασικό σκοπό την ανάδειξη της Πελοποννήσου, προσφέροντας στους επισκέπτες της εμπειρίες τοπικού ενδιαφέροντος, συνδεδεμένες με την ιστορία, τη μυθολογία, τη γαστρονομία, τις τοπικές παραδόσεις και την φυσική ομορφιά της περιοχής.
Ο Βασίλης Ροδόπουλος γεννημένος και μεγαλωμένος στο Άργος είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και απόφοιτος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά και πριν την ενασχόλησή του με τον τουρισμό ήταν διευθυντικό στέλεχος μεγάλων Ελληνικών εταιρειών του λιανεμπορίου.

Ο Νίκος Κριτσινέλιας με καταγωγή από την Ηλεία είναι πτυχιούχος Μηχανικός αυτοματισμού και κάτοχος Executive Diploma in Management του London Centre of Management. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά και πριν τον τουριστικό κλάδο ήταν μηχανικός κατασκευής αυτόματων parking σε μεγάλη Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία.

Γνωρίζοντας καλά και οι δύο τον άκρως επαγγελματικό τρόπο συμπεριφοράς τόσο απευθείας στους τελικούς πελάτες, όσο και στους συνεργαζόμενους travel agents της Ελλάδας και του εξωτερικού, η πορεία που ακολουθεί η LandLife Travel κάθε χρόνο είναι σταθερά ανοδική.
Ακολουθώντας ξεχωριστές στρατηγικές στόχευσης για μεμονωμένους πελάτες του εξωτερικού και διεθνείς Tour Operator, οργάνωσε και «άνοιξε» τον διαδικτυακό τουριστικό χάρτη της Πελοποννήσου και μέσω επαγγελματικής προσέγγισης κατάφερε να συνάψει συνεργασίες με μεγάλα Ελληνικά και διεθνή τουριστικά γραφεία, αυξάνοντας διαρκώς τον αριθμό των ευχαριστημένων πελατών στην Πελοπόννησο.

Η κριτική επιτροπή των 6ων Tourism Awards αναγνωρίζοντας την μεγάλη και ξεχωριστή προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη της Πελοποννήσου, αποφάσισε στην φετινή απονομή να επιβραβεύσει την LandLife Travel σαν ένα από τα κορυφαία τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας τις βέλτιστες και σύγχρονες πρακτικές προώθησης του προορισμού, καθώς και της άριστης εξυπηρέτησης των μέχρι σήμερα πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το LandLife Travel επισκεφθείτε το website της εταιρείας www.landlifetravel.com

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ