ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Η περιφορά του Επιτάφιου του Αγίου Δημητρίου Ινάχου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | |
Η περιφορά του Επιτάφιου του Αγίου Δημητρίου Ινάχου Αργολίδας
Ο Εφημέριος της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Ινάχου Άργους- Μυκηνών Πρωτοπρεσβύτερος Θεοδόσιος Μπονταϊτης ευχαρίστησε, μετά το τέλος της Ακολουθίας του Επιταφίου, τις Κυρίες και Δεσποινίδες της ενορίας για το εξαιρετικά επιτυχημένο καλαίσθητο έργο με τα κατωτέρω λόγια.

Σήμερα, ημέρα των Εγκωμίων των παθών του Κυρίου, το ευλαβές εκκλησίασμα έχει την δυνατότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αισθανθεί αγαλλίαση και ευφροσύνη , βλέποντας την εξαιρετική εικόνα του Ιερού Επιταφίου, όπου συντελείται με κατάνυξη το προσκύνημα της αποκαθήλωσης του Σταυρωμένου δια την Σωτηρία μας.
Η επιμέλεια, ο σχεδιασμός και ο στολισμός του Επιταφίου είναι έργο ακούραστης και θεάρεστης διάθεσης των κυριών και δεσποινίδων της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Ινάχου, που όπως και πέρυσι έτυχαν συγχαρητηρίων, έτσι και φέτος παρουσίασαν με επιτυχία το κάλλος που ταιριάζει σ’αυτό που ψάλλεται και υμνολογείται με δέος, δηλαδή “ Ω γλυκή μου Έαρ – γλυκύτατο μου Τέκνο.”
Στους συντελεστές της επιτυχίας αυτής εύχομαι να έχουν την ευλογία του Κυρίου μας και να είναι πάντα άξιες. Επίσης, στις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου, που με την παρουσία τους λάμπρυναν την περιφορά του Επιταφίου, εύχομαι υγεία και πρόοδο, ενώ θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε στους γονείς, στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου, Κύριο Ιωάννη Γιαννόπουλο τη συνοδό δασκάλα Κυρία Αργυρώ Μπιλιούρη, για την ενθάρρυνση συμμετοχής των παιδιών στην περιφορά. Τέλος εύχομαι σε όλους προσωπικά Υγεία, Αγάπη και Καλή Ανάσταση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ