ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Με καθαρά ανοιξιάτικο καιρό η Κυριακή και η Δευτέρα του Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. |
Με καθαρά ανοιξιάτικο καιρό η Κυριακή και η Δευτέρα του Πάσχα
 Τόσο την Κυριακή, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.


Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά επίπεδα έως και το Μεγάλο Σάββατο, ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 26 βαθμούς, ενώ θα παρουσιάσει μικρή πτώση (δύο έως τρεις βαθμούς κατά μέσο όρο) την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ.

Κυριακή του Πάσχα:

Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και στα βορειοανατολικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα βόρεια νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. 

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι συγκεντρώσεις της αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις και στα ανατολικά από νότιες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα του Πάσχα:


Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από νότιες 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ