ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μήνυμα κατά των εξαρτήσεων έστειλαν πολίστες από Καλαμάτα, Πάτρα, Αργυρούπολη, Ναύπλιο και Ν. Σμύρνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | |
Μήνυμα κατά των εξαρτήσεων έστειλαν πολίστες από Καλαμάτα, Πάτρα, Αργυρούπολη, Ναύπλιο και Ν. Σμύρνη
 “Όχι στα ναρκωτικά, Ναι στον αθλητισμό”˙ ηχηρό το μήνυμα που έστειλαν οι πολίστες έξι σωματείων που το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν στο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης το οποίο διοργάνωσε επιτυχώς για πρώτη φορά το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας.

Μεγάλος νικητής του τουρνουά ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, με τους πολίστες του Στάθη Μπακολιά, σε ένα μείγμα ανδρών και εφήβων, να κερδίζουν ήδη από τη φάση των ομιλών τον τίτλο του φαβορί (Β΄ όμιλος), όπου τερμάτισαν στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω τους Αργυρούπολη και ΝΕ Πατρών (εφηβικό).

Στον άλλο όμιλο νικητής …στο κέρμα ήταν ο Μίλωνας! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ισοβάθμησε με τον Άργη Καλαμάτας, αλλά στο κέρμα στέφθηκε νικητής στην πρώτη φάση του τουρνουά! Ο ΝΟ Ναυπλίου συμπλήρωσε την τριάδα του Α΄ Ομίλου.

Στην τελική κατάταξη, την πρώτη θέση και την κούπα του πρωταθλητή του τουρνουά κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας που αξίζει να σημειωθεί πως προετοιμάζεται για τα play off ανόδου Β΄ Εθνικής. Δεύτερος κατετάγη ο Μίλωνας και στην τρίτη θέση το σωματείο της ΝΕ Πατρών.

Αποτελέσματα Σαββάτου


ΝΟΚ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 17-1
ΑΡΓΗΣ-ΜΙΛΩΝΑΣ 10-10
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΝΕΠ 13-14
ΜΙΛΩΝΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ 9-8
ΝΟΚ – ΑΡΓΗΣ 19-6

Αποτελέσματα Κυριακής


ΝΟΚ-ΝΕΠ 10-6
ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΡΓΗΣ 9-8
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 14-15
ΝΕΠ –ΑΡΓΗΣ 12-11
ΝΟΚ –ΜΙΛΩΝΑΣ 13-3
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ