ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Κατανυκτική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση των Παθών από τους μαθητές του Νέου Σχολείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. |
Κατανυκτική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση των  Παθών  από τους μαθητές του Νέου Σχολείου
Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 15 Απριλίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», παρουσιάστηκε η εξαιρετική παράσταση αναλογίου «Τα Πάθη τα σεπτά».

Οι θεατές έγιναν κοινωνοί μιας κατανυκτικής ατμόσφαιρας στο πνεύμα των ημερών του Πάσχα μέσα από το λόγο, τις νότες και τα άσματα, σε μια ξεχωριστή και διαφορετική από τα συνηθισμένα, εκδήλωση με τίτλο «Τα Πάθη τα σεπτά». Οι μαθητές του Νέου Σχολείου Αργολίδας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. 
Παρουσιάστηκαν διαφάνειες από την παγκόσμια πινακοθήκη με θέμα τα Πάθη του Χριστού, συνοδεία μουσικής και απαγγελίας εγκωμίων της Μεγάλης Παρασκευής. Οι μαθητές δημιούργησαν ατμόσφαιρα μπαίνοντας στη σκηνή, κρατώντας ευλαβικά ένα μικρό κεράκι υπό τους ήχους της ορχήστρας σε μουσικά κομμάτια του Μπάχ.
 Οι μελωδίες της χορωδίας μπλέκονταν αρμονικά με τις νότες της ορχήστρας και τα κείμενα του αναλογίου που απήγγηλαν τα παιδιά.

Οι θεατές καταχειροκρότησαν τους μαθητές και τους συντελεστές της εκδήλωσης. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, στην ομάδα της Χορωδίας που απαρτίζεται από τους: Ευάγγελο Βλαχοσπύρο, Χρήστο Γραμματικό, Θεώνη Διαμαντοπούλου, Μελίνα Δουσεμετζή, Αναστάσιο Ζέρβα, Αχχιλέα Καλαντζή, Έλενα Καλογεροπούλου, Μαρισόφη Κατσιάβου, Ελεάνα Καχριμάνη, Αναστασία Κωστούρου, Παναγιώτη Μπάρλα, Αθηνά Πατούρα, Νίκο Πιτσάκη, Άννα Σαλεσιώτη, Δήμητρα Σελλή, Παναγιώτη Σκούρα, Δαυίδ Συμεωνίδη, Έλενα Ψαρολόγου, Παγώνα Βασιλοπούλου, Μίμα Οικονόμου, Σταυριάνα Σκοπετέα, Ισμήνη Ρίζου, Δήμητρα Τρίμμη, Μαριάννα Αργυράκη, Σοφία Βελλίνη, Κων/να Παπαϊωάννου, Βασιλική Σιατερλή,
στην ομάδα της Ορχήστρας, Κυριακή Καλόξυλου-ακορντεόν, Βασίλη Καχριμάνη -πιάνο, Δημήτρη Κολιγλιάτη –κλαρινέτο, Διονύση Μπαρμπαρή-μπουζούκι , υπό τη διδασκαλία των δύο ομάδων του καθηγητή Μουσικής του Νέου Σχολείου κ. Γιάννη Νόνη,

στην ομάδα Αναλογίου Ανδρεουλάκη Στάθη, Γιαννούλη Άννα, Γκάβα Αναστάσιο, Διαμαντοπούλου Θεώνη, Ντρούλια Αντωνία, Σιδέρη Χρύσα. 
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νέου Σχολείου, ο κ. Λεφτέρης Μπαρδάκος συγγραφέας-σκηνοθέτης και οι καθηγητές κ.Γιάννης Νόνης και κα Λίλια Χατζηγεωργίου. 
Στο τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του Συλλόγου Γονέων προσέφεραν γλυκά, όπως επίσης χυμούς και ποτά με την ευγενική χορηγία του κ. Βασίλη Τάγκαλη της Κάβας ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Σεβ.Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ.Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών κ. Δημ. Καμπόσος με την οικογένειά του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ.Χειβιδόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Βουλευτής κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Αργους κ.κ. Δημ.Κρίγγος και Νικ.Γκαβούνος και Ναυπλίου κ. Ρούτουλας, ο πατ. Ελευθέριος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ο Πρόεδρος της Σχολ.Επιτροπής Δευτ/θμιας Εκπαίδ/σης κ. Παν.Σκούφης, ο Πρόεδρος του Ν.Π. «ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» κ. Ε.Τζαβέλας, ο Δημοτ.Σύμβουλος κ.Νικ.Δελής, ο Πρόεδρος κ. Δημ. Καρυάμης και το μέλος κα Πένυ Καχριμάνη της Δημ.Κοινότητας Αργους, το μέλος του Ν.Π. «ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΘΗΤΙΣΜΟΣ» κα Σπυρ/λα Σπανού, ο κ. Αναστάσιος Γεώργας Διεθνολόγος, η Δ/ντρια του Τμήματος Ωδείου Δήμου Αργους Μυκηνών κα Λιμνιούδη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, γονείς κ.α. Επίσης, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός δεν παραβρέθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και έστειλε με επιστολή του θερμές ευχές στους διοργανωτές της εκδήλωσης και τους μαθητές. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Εκπαιδευτικό Ομιλο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑΜ και τη συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αργους-Μυκηνών.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων
& Κηδεμόνων του Νέου Σχολείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ