ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Το Ναύπλιο την Κυριακή "παίρνει φωτιά" για το ματς ανόδου του Οίακα με τον Τρίτωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 π.μ. | | |
Το Ναύπλιο την Κυριακή "παίρνει φωτιά" για το ματς ανόδου του Οίακα με τον Τρίτωνα
 Αυτό που συμβαίνει την τελευταία τριετία στον Οίακα Ναυπλίου είναι εντυπωσιακό! Με σωστά δομημένο πλάνο και ποιοτικές μεταγραφές, «καταπίνει» μία-μία τις κατηγορίες και από τα τοπικά της ΕΣΚΑΚ, πλέον διεκδικεί με πραγματικές αξιώσεις το εισιτήριο για την Α2. Μπορεί να τα καταφέρει;

Το «δώρο» του Μανδραϊκού, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Τρίτωνα και άλλαξε τα δεδομένα στη μάχη της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έφερε πολλά χαμόγελα στις τάξεις του Οίακα, ο οποίος πήρε παλικαρίσιο ροζ στην Καλλιθέα κόντρα στον Έσπερο. Από το ξεκίνημα η ομάδα της Αργολίδας κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά και πάρα την πίεση στο τέλος από το σύνολο του Αντώνη Μάντζαρη, ήρθε στο τέλος η πολύτιμη επικράτηση.

Η πόλη του Ναυπλίου παίρνει πλέον… φωτιά και η Α2 κλείνει το μάτι, καθώς ο Οίαξ υποδέχεται τον Τρίτωνα και ο νικητής σχεδόν «κλειδώνει» τη δεύτερη θέση στον όμιλο Νότου της Β’ Εθνικής. Το ματς είναι καταλυτικό για τη συνέχεια και ο Χάρης Κουλουριώτης, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην τεχνική ηγεσία, προετοιμάζει τους παίκτες του τόσο αγωνιστικά και τακτικά, όσο και “εγκεφαλικά” για να βγουν αλώβητοι από το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής, που θα κάνει ακόμα πιο εφικτό το όνειρο της Α2!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ