ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Κώστας Γκόνης για το Νοσοκομείο Ναυπλίου: Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. |
Κώστας Γκόνης για το νοσοκομείο Ναυπλίου: Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους
 Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και η υποβάθμισή του υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κ. Κωστούρος τώρα θυμήθηκε να «αγωνιστεί» για το Νοσοκομείο, λίγες μέρες πριν τις εκλογές… Στους μέχρι τώρα αγώνες για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου ο κ. Κωστούρος ήταν απών!

Η προσπάθειά του να καπηλευτεί τους αγώνες και να δημιουργήσει προεκλογικές εντυπώσεις δεν πείθει κανέναν.

Αλήθεια, που βρισκόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, το 2013, το 2015, το 2016, 2017, 2018 που οργανώθηκαν κινητοποιήσεις κόντρα στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου από τα αγωνιστικά σωματεία, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου; Δεν «προλάβαινε» να ασχοληθεί με το θέμα! Όμως την ίδια ώρα προλάβαινε να τρέχει στα Υπουργία και σε συσκέψεις για την εξυπηρέτηση μεγαλοεπιχειρηματιών και μεγαλοεργολάβων, προλάβαινε να κάνει αναπλάσεις, εκβαθύνσεις λιμανιού, να κάνει έργα βιτρίνας, να συναντάει τον Αμερικανό Πρέσβη και τόσα άλλα. Για τα ζωτικά προβλήματα του Δήμου, το Νοσοκομείο, τα σχολεία, την προστασία από τις πλημμύρες κ.α. δεν βρήκε χρόνο, δεν ήταν στις προτεραιότητες του.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η Δημοτική Αρχή του Ναυπλίου ποτέ δεν απαίτησε ουσιαστικά την αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Δεν διεκδίκησε και δεν ήρθε σε σύγκρουση με τη πολιτική της κεντρικής κυβέρνησης και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνεχώς υποβαθμίζουν την δημόσια υγεία, την έκαναν εμπόρευμα σε όφελος της ιδιωτικής.

Ας μην σηκώνει λοιπόν την «παντιέρα» του αγώνα ο κ. Δήμαρχος γιατί ο λαός της πόλης δεν τρώει κουτόχορτο.

Όμως δεν θα του περάσει! Οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία τους, ο λαός του Ναυπλίου πρέπει να είναι την Πέμπτη εκεί στην κινητοποίηση και να μην αφήσει κανέναν κ. Κωστούρο να στήσει προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες της υγείας του λαού. Πρέπει να είναι εκεί για να απαιτήσουν αξιοπρεπή δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, στελέχωση και εξοπλισμό του Νοσοκομείου κόντρα στις της ΕΕ και των κυβερνήσεων, κόντρα στην συναίνεση της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ