ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Στο Ναύπλιο το κρουαζιερόπλοιο "Costa Neoriviera" με 1.167 επιβάτες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. | |
Στο Ναύπλιο το κρουαζιεροπλοιο "Costa Neoriviera" με 1.167 επιβάτες
 Το μήκους 216 μέτρων κρουαζιερόπλοιο "Costa Neoriviera" της Costa Cruises με σημαία Ιταλίας, κατέπλευσε αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου το πρωί του Μ. Σαββάτου.



Στο πλοίο επιβαίνουν 1.167 τουρίστες, στη πλειοψηφία τους Γάλλοι ενώ οι  περισσότεροι  κατέβηκαν στην πόλη κι επισκέφθηκαν το ιστορικό κέντρο της Αργολικής Πρωτεύουσας, ενω άλλοι με πούλμαν επισκέφθηκαν τις Μυκήνες και την Επίδαυρο.
Το Costa neoRiviera ξεχωρίζει για τις μεγάλες στάσεις που κάνει σε ασυνήθιστους πλην μαγευτικούς προορισμούς και για τους προσωπικούς κι άνετους χώρους του. Τα πολύχρωμα εστιατόρια σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ τι ώρα θα φας, σερβίρουν διάσημα κρασιά ενώ μπορείς να κάνεις και brunch!
Μερικές καμπίνες διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι για να βλέπεις τη θάλασσα. Είτε βρίσκεσαι στους εσωτερικούς χώρους, είτε σε εξωτερικούς, μπορείς να απολαύσεις το Ιταλικό design και να νιώσεις ότι κάνεις διακοπές στην ιταλική Ριβιέρα!
Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1200 επιβάτες σε 624 καμπίνες, έχει πλήρωμα 450 άτομα, η ναυπήγησή του έγινε 1999 και η ανακαίνισή του το 2012
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ