ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Διακρίσεις για την μαχητική ομάδα του Παναγιώτη Αλτούνη το ELITE OPEN 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Διακρίσεις για την μαχητική ομάδα του Παναγιώτη Αλτούνη το ELITE OPEN 2019
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η η ομάδα του Αλτούνη την Κυριακή 21 Απριλίου στο ELITE OPEN 2019 του Αμαρουσίου. σπουδαίες νίκες και δυνατές εμπειρίες από τους αθλητές μας. 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά... 

"Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και μας αφήνουν να τα εξελίσσουμε στον αθλητικό τομέα και βρίσκονται παντα δίπλα μας!!!! 
Οι αγώνες ειναι το πιο δύσκολο κομμάτι στον αθλητισμό γιατι παλεύει το κάθε παιδί με τον εαυτό του δηλαδή με το αγχος του και τον φόβο του και προσπαθεί όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά να τα ξεπεράσει χαίρομαι που οι περισσότεροι γονεις το εχουν αντιληφθεί αυτό και μας βοηθάει ακόμα περισσότερο σε αυτό το λειτούργημα!!!" δήλωσε ο Παναγιώτης Αλτούνης 
Αναλυτικά αποτελέσματα: 

Η Χριστίνα Αλτουνη έκανε το ντεμπούτο της στο μαχητικό στυλ του kick light συμμετέχοντας σε δύο αγώνες εμπειρίας με καταπληκτική εμφάνιση. 
Ο Παναγιώτης Μήτσηνιγκος μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι επικράτησε στα σημεία παίζοντας με έναν σπουδαίο αντίπαλο στην α-class ανδρών στο στυλ του K-1 στα -72 kg. 
Και στο στυλ του Low kick σε αγώνες εμπειρίας αγωνίστηκαν οι αθλητές μας Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, Μαγουλάς Ιωάννης και Φελέκης Μιχαήλ 

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους για την άψογη εμφάνιση... 

#AltounisFightTeam
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ