ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Έναρξη για τους διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης IFBB - ELITE PRO SHOW στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:41:00 μ.μ. | |
Έναρξη για τους διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης IFBB - ELITE PRO SHOW στο Ναύπλιο
 Ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου στο Ναύπλιο οι διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA'S CUP & ELITE PRO SHOW, που διεξάγονται το τριήμερο 5,6 και 7 Απριλίου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Σωματικής Διάπλασης & Fitness της Ελληνικής Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ. που πραγματοποιείται σε ελληνικό έδαφος σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Το 2ο President Santonja Cup και o επαγγελματικός αγώνας Elite Pro Show, στους οποίους συμμετέχουν συνολικά περίπου 220 αθλητές από 30 χώρες, μέλη της IFBB, θα προσφέρει και φέτος 13 επαγγελματικές κάρτες IFBB ELITE PRO στους νικητές καθώς και χρηματικά έπαθλα αξίας 26.000€.
Το αγωνιστικό μέρος των αγώνων ξεκίνησε το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 10.00 το πρωί με την παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου που τον καλωσόρισε η ψυχή των αγώνων και Ναυπλιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής Τάσος Κολιγκιώνης και ο Προέδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness "Dr RAFAEL SANTONJA".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ