ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

«Run the Theatre 2019» στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | |
«Run the Theatre 2019» στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας (βίντεο)
Η Διοργάνωση του Run the Theatre που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας,  φιλοδοξεί ,πέρα από αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, να λάβει και κοινωνικά-πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Ήδη τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση έχουν πραγματοποιηθεί και οι δράσεις μας εμπλουτίζονται!


Συνεχίζονται για ακόμα μία Διοργάνωση οι δράσεις:

ü  Συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα: Το Run the Theatre επιθυμεί να εισάγει τους νέους  στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού και να τους εμφυσήσει το πνεύμα της δια βίου άσκησης. Για τον λόγο η συμμετοχή όλων των μαθητών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου παρέχεται δωρεάν.

ü  Συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας: Η Διοργάνωση από την πρώτη κιόλας χρονιά έχει συνάψει μία εξαιρετική συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας η οποία βρίσκεται κοντά στην Διοργάνωση εντασσόμενη στην κατηγορία του θεσμικού υποστηρικτή.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε ότι στις 3,4 & 5 Μαΐου 2019 το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης θα υποδεχθεί το κοινό του Run the Theatre αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, από τις 11:00 έως 15:00, με ελεύθερη.
ü  Κοινωνικές δράσεις: Μία ακόμα δράση η οποία ξεκίνησε το 2018 και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, είναι η διάθεση 1.500 μερίδων ζυμαρικών στο ΝΠΔΔ Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών Μεγαλόπολης με την συμβολή της Βιομηχανίας Ζυμαρικών Ήλιος.
Νέα Δράση για το 2019!
Για πρώτη χρονιά θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Άστα να Τρέξουν Ξανά!» της ομάδας  Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+’
Το πρόγραμμα «Άστα να τρέξουν ξανά» συλλέγει παπούτσια που βρίσκονται ξεχασμένα στο σπίτι μας, σε κάποιο ντουλάπι ή ράφι, αλλά σε καλή κατάσταση και τα διαθέτει για επαναχρησιμοποίηση σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα χρειάζονται όχι μόνο για να αθληθούν, αλλά και στην καθημερινότητά τους.
Το πρόγραμμα ‘Άστα να τρέξουν ξανά φέρει την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Σας καλούμε όλους να προσφέρετε τα αθλητικά σας παπούτσια που δεν χρησιμοποιείτε για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας!
Η συλλογή των αθλητικών παπουτσιών θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών καθώς και της γραμματείας αγώνα.
*Το συλλεχθέν υλικό του προγράμματος θα παραδοθεί στο  ΝΠΔΔ Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών Μεγαλόπολης.    
Η Ο.Ε. θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας , την Βιομηχανία Ζυμαρικών  Ήλιως καθώς και την ομάδα Ινστιτούτο για τον Κόσμο για την πολύ σημαντική συμβολή και υποστήριξή τους!
Το Run the Theatre 2019 θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο αρχαίο θέατρο της πόλης, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο θέατρο του αρχαίου ελληνικού κόσμου.
Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 10, 5 & 2,5 χλμ. για όλους!
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη  συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και του συλλόγου «Διάζωμα».
Οι εγγραφές δρομέων γίνονται στο:  https://www.runthetheatre.gr/eggrafes/
Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.runthetheatre.gr/ethelontismos/

«Ελάτε να τρέξουμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ