ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ολοκληρώθηκε με διακρίσεις στο Άργος το Προπαιδικό Ενωσιακό Τουρνουά Αντισφαίρισης κάτω των 10 ετών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. | | | |
Ολοκληρώθηκε με διακρίσεις στο Άργος το Προπαιδικό Ενωσιακό Τουρνουά Αντισφαίρισης κάτω των 10 ετών
Με την συμμετοχή 70 παιδιών από ομίλους της περιοχής και των γειτονικών νομών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαίου στις εγκαταστάσεις μας το Ενωσιακό Προπαιδικό Τουρνουά Juniors για παιδιά κάτω των 10 ετών, μια συνδιοργάνωση του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας και της ΣΤ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πειλοποννήσου.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 12/5 με τα παιχνίδια του Πράσινου Επιπέδου, όπου η παιδική ακαδημία του Athlisis Tennis Club και του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ είχαν 5 παιδιά, τα οποία κατάφεραν να διακριθούν. Ειδικότερα, στο κυρίως ταμπλό των αγοριών ο Τάσος Κωστούρος και ο Θοδωρής Τζιάφας κατέκτησαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ στο ταμπλό consolation την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Μενάγιας και την δεύτερη ο συμπαίκτης του στην προπόνηση Χρήστος Τζιάφας.
Στα κορίτσια, επίσης, στο ταμπλό consolation η Κλεοπάτρα Σωτηροπούλου πήρε την δεύτερη θέση.
Για την ιστοριά την πρώτη θέση στο κυρίως ταμπλό των αγοριών κατέλαβε ο Δήμητρης Κουταλίδης του Ναυπλιακού Ο.Α. , ενώ στα κορίτσια δυο αθλήτριες Ο.Α. Καλαμάτας , η Κρίστυ Χριστοπούλου και Παπαδοπούλου Νάγια, μοιράστηκαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Επίσης, στο ταμπλό consolation των κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτησε η Αγγελική Βρυώνη του Ο.Α. Καλαμάτας.
Την Κυριακή δεύτερη ημέρα των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε Κόκκινο και Πορτοκαλί επίπεδο, όπου τον όμιλό μας εκπροσώπησαν 24 μικροί αθλητές και αθλήτριες από την παιδική μας ακαδημία και μαζί με τα παιδιά των άλλων ομίλων έπαιξαν τένις για 3 περίπου ώρες, έκαναν νέους φίλους και παρέλαβαν ένα αναμνηστικό μετάλλιο από τους διοργανωτές.
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για τις διακρίσεις τους και την συμμετοχή τους στο τουρνουά και να ευχαριστήσουν όλους τους ομίλους για την άψογη συνεργασία κατά την διάρκεια των αγώνων.
Επιπλέον, το προπονητικό team του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και του Athlisis Tennis Club συγχαίρει τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, καθώς και τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία και εκπροσώπηση.
Τέλος, στo link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ολα τα αποτελέσματα στα δυο ταμπλό του Πράσινου Επιπέδου:

http://athlisistennisclub.gr/index.php/nea/745-apotelesmata-tou-enosiakoy-propaidikoy-tournoua-juniors-kato-ton-10-eton
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ