ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

14 νέοι υποψήφιοι με τον Γιώργο Πανοβράκο και τη "Νέα Αρχή"

Ακόμη 14 υποψήφιους στο Δήμο Άργους – Μυκηνών παρουσιάσε σήμερα ο συνδυασμός «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πανοβράκου.


Πρόκειται για τους: Ελένη Γεωργοπούλου, Πέτρο Γλυκοφρίδη, Βασίλη Κατσίρη, Νίκο Κλησιάρη, Ιωάννα Κολιάτσου, Νίκο Κοντό, Γιώργο Κοτσανά, Νίκο Κωστόπουλο, Μελάνια – Μαρία Λαγού, Γιώργο Μάλλιο, Έλενα Μαυρομάτη, Κατερίνα Μπόγρη, Όλγα Πούλου, Γεωργία Σκάζα.

Η Ελένη Γεωργοπούλου του Χρήστου γεννήθηκε το 1968 και κατοικεί στο Άργος. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παράσχο και μητέρα δύο παιδιών. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ (Βοηθός φαρμακείου) και εργάζεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο Πέτρος Γ. Γλυκοφρίδης γεννήθηκε το 1945 στην Καισαριανή. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Έχει εργαστεί ως φαρμακοποιός σε εταιρείες και φαρμακεία. Το 1992 άνοιξε φαρμακείο στη Νέα Κίο και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην κωμόπολη. Από νέος υπήρξε μέλος σε κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς. Από το 2015 έχει συνταξιοδοτηθεί.

Ο Βασίλης Κατσίρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βελανιδιά Κιβερίου. Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Άργος και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την ύπαιθρο στην οποία δραστηριοποιείται ως αγρότης.

Ο Νίκος Κλησιάρης γεννήθηκε στο Άργος. Είναι ηθοποιός. Απόφοιτος της Σχολής κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου. Σπούδασε θέατρο στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος της Ασπασίας Παπαθανασίου («Δεσμοί»). Έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά.

Η Ιωάννα Κολιάτσου κατάγεται από το Κουτσοπόδι και κατοικεί στο Άργος. Είναι ιδιωτική υπάλληλος στο ανθοπωλείο «Άνθη εν οίκω». Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Ο Νικόλαος Κοντός του Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Κίο και έχει ένα γιο 17 ετών. Υπήρξε αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αργοναύτη Νέας Κίου.
Επί 25 και πλέον χρόνια είχε ενεργή ανάμειξη στα κοινά, κυρίως μέσα από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου, ένα σύλλογο “πιλότο” για ολόκληρη την Αργολίδα αλλά και ευρύτερα (διετέλεσε Πρόεδρος του και μέλος του Δ.Σ. του) και τον Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (διετέλεσε μέλος του ΔΣ). Επίσης, για 10 χρόνια, ήταν μέλος της Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Νέας Κίου. Σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Νέα Κίο,που φέρουν την υπογραφή του, συνέβαλαν και στην ανάδειξη χώρων, όπως το παλαιό εργοστάσιο του Πελαργού, το Λαογραφικό μουσείο και το παλαιό σχολείο, που έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό για τις μικρασιάτικες ρίζες της Ν.Κίου και τις παραδόσεις από τις αλησμόνητες πατρίδες.
Είναι ιδιοκτήτης βιοτεχνικής επιχείρησης που εδρεύει στη Νέα Κίο και δραστηριοποιείται μέσω αυτής σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κοτσανάς το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στην Αθήνα από το 1972 και κατοικεί στο Άργος από το 1990 όπου είναι παντρεμένος.
Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Στο Άργος έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως ιδιοκτήτης δικής του εμπορικής επιχείρησης.
Ενεργός πολιτικά από τα φοιτητικά του χρόνια, ενταγμένος στην Ανανεωτική Κομμουνιστική Αριστερά, μέσα από τις γραμμές της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτερικού, ΚΚΕ Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά και μετέπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ όπου διατέλεσε συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Άργους – Μυκηνών την περίοδο 2012 -2016.

Ο Νίκος Κωστόπουλος γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος. Είναι 47 ετών. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα Γεωλογίας. Εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και σήμερα είναι κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA C και σπουδαστής στο UEFA B. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Νικολοπούλου και έχουν τρία παιδιά.

Η Μελάνια – Μαρία Λαγού γεννήθηκε το 1993 και είναι μόνιμη κάτοικος Άργους. Μετά το Λύκειο σπούδασε αισθητικός ενώ παράλληλα εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος, όπως και σήμερα. Θεωρεί ότι η νέα γενιά πρέπει να συμμετέχει στα κοινάδιότι πρέπει πρώτη αυτή να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Γιώργος Μάλλιος γεννήθηκε στο Πλατάνι Αργολίδας. Είναι συνταξιούχος Δημοσιογράφος και πρώην Εκδότης της εφημερίδας Διακηρυξεων των Αθηνών. Δίδαξε Δημοσιογραφία και Αθλητική Δημοσιογραφία σε ΙΕΚ της Αθήνας. Υπήρξε Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτων Ελληνικού Τύπου του Εξωτερικού και Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων. Έχει διατελέσει Κοινοτάρχης της πρώην Κοινότητας Αλέας και συμμετείχε ως υποψήφιος στις δύο τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Η Έλενα Μαυρομάτη είναι κάτοικος Άργους και φοιτά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας.

Η Κατερίνα Μπόγρη γεννήθηκε στο Άργος και κατοικεί στο Κεφαλάρι. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ΤΕΙ. Είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στη ΔΟΥ Άργους.

Η Όλγα Πούλου γεννήθηκε στη Μολδαβία και τις τελευταίες δεκαετίες κατοικεί στην Ελλάδα (Χούνη Άργους). Έχει πτυχίο Παιδαγωγού για προσχολικά ιδρύματα ενώ στην Ελλάδα απέκτησε και δίπλωμα στο μανικιούρ – πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, χαλάουα, ρεφλεξολογία. Επί δεκαπέντε χρόνια εργάστηκε Όμιλο Ξινή Αργος ως εκπαιδευτικός μανικιούρ, πεντικιούρ ονυχοπλαστικής, μασάζ.
Μιλά Ρωσικά (μητρική γλώσσα), Ελληνικά και Αγγλικά.
Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Πούλο και μητέρα δύο παιδιών.

Η Γεωργία Σκάζα
γεννήθηκε το 2000 και κατοικεί στο Άργος. Είναι απόφοιτη ΕΠΑΛ (Διοίκησης και Οικονομίας)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ