ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Τάξη Μαθητείας - Οι ειδικότητες στα ΕΠΑ.Λ. της Αργολίδας το σχολικό έτος 2019 - 2020

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | |
Τάξη Μαθητείας - Οι ειδικότητες στα ΕΠΑ.Λ. της Αργολίδας το σχολικό έτος 2019 - 2020
  Σε συνέχεια της Δημόσιας Πρόσκλησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για διάθεση θέσεων Μαθητείας στα Επαγγελματικά Λύκεια (Αρ. Πρωτ. 53781/Υ1 05-04-2019),και στo πλαίσιo της οργάνωσης και του σχεδιασμού της Δ΄ Φάσης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας), θέλουμε να ενημερώσουμε τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις ειδικότητες που δυνητικά μπορούν να λειτουργήσουν στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας στα εγγύς τους ΕΠΑ.Λ. την επόμενη σχολική χρονιά (2019 – 2020).


Επίσης, με βάση την επιτυχή υλοποίηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά του θεσμού της Μαθητείας σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου, ζητούμε από όλους τους δημόσιους φορείς και ιδιώτες των νομών της περιφέρειας Πελοποννήσου,εφόσον το επιθυμούν, να προσφέρουν θέσεις μαθητείας στους απόφοιτους των Επαγγελματικών Λυκείων.

Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλουν στην επιτυχή υλοποίηση του πολύ σημαντικού θεσμού της Μαθητείας επενδύοντας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση των νέων, προς όφελος όλων.


Πίνακας ειδικοτήτων ανά ΕΠΑ.Λ της  ΔΔΕ Αργολίδας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑ.Λ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής
Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων
1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ
Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
Τεχνικός Οχημάτων
Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
Βοηθός Φυσικοθεραπευτή
1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
Βοηθός Νοσηλευτή

Η διαδικασία διάθεσης θέσεων Μαθητείας για τους Δημόσιους φορείς περιγράφεται στη δημόσια πρόσκληση του ΥΠΠΕΘ, https://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/mathiteia/40502-05-04-19-prosklisi-gia-diathesi-theseon-mathiteias-sta-epal-kai-iek-tou-ypourgeiou-paideias-erevnas-kai-thriskevmaton-kai-stis-epas-kai-iek-o-a-e-d-3    και  οι διαδικασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 10 Ιουνίου 2019.
Η διαδικασία διάθεσης θέσεων Μαθητείας για τους ιδιώτες περιγράφεται στο συνοπτικό ενημερωτικό σημείωμα για τους ιδιώτες, https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ_ΣΗΜΕΙΩΜΑ_ΓΙΑ_ΙΔΙΩΤΕΣ_2019.docx 

Πληροφορίες σχετικές με το θεσμό του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του ΥΠΠΕΘ https://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/mathiteia/thesmiko-plaisio-mathitias, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου (Καϊόγλου Γεώργιος & Τρυφωνοπούλου Τριαντάφυλλη 2710230237 & mail@pdepelop.gr ), στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και στα ΕΠΑ.Λ. της περιοχής σας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ