ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Το Ναύπλιο γιόρτασε την άνοδο του Πρωταθλητή Οίακα στην Α2 Εθνική κατηγορία Μπάσκετ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 μ.μ. | | |
Το Ναύπλιο γιόρτασε την άνοδο του Πρωταθλητή Οίακα στην Α2 Εθνική κατηγορία Μπάσκετ (βίντεο)
Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα δημιούργησαν εκατοντάδες φίλαθλοι και απλός κόσμος στο λιμάνι του Ναυπλίου στην ομάδα του Οίακα το βράδυ της Κυριακής.

Το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα σταμάτησε στην είσοδο του Π και οι παίκτες της ομάδας αποθεώθηκαν από τους συγκεντρωμένους.
Εν μέσω πυροτεχνημάτων παίκτες, προπονητικό team και διοίκηση ανέβηκαν στην εξέδρα κάτω από τους ήχους του "Είμαστε πια πρωταθλητές".
 Ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Ρέππας ευχαρίστησε τους φιλάθλους, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για την στήριξη, ενώ ευχαρίστησε ξεχωριστά όλους τους παίκτες,τον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη, τους βοηθούς Γιώργο Μπούκουρα και Διαμαντή Φιλίνη, τον Χρήστο Μπαλάσκα, τον Βαγγέλη Καρπατσέλη τον πρώην πρόεδρο του Οίακα Γιάννη Κολιόπουλο και τους χορηγούς της ομάδας.
Συγχαρητήρια έδωσε και ο βουλευτής Αργολίδας και  πρώην υπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός
Ο Οίακας πλέον ανέβηκε κατηγορία και από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α2 κατηγορίας, ενώ κατάφερε να βγει και Πρωταθλητής καθώς παρέμεινε πρώτος παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παπάγο καθώς η Δάφνη Δαφνίου έχασε και αυτή από την Κόρινθο.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ