ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Γ. Μανιάτης στον ALPHA: Ο Αλ.Τσίπρας μέσα στον πανικό του για την επερχόμενη ήττα του, διασύρει την Ελληνική Δικαιοσύνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:31:00 μ.μ. | |
(Σημεία συνέντευξης στην τηλεόραση του Alpha, Εκπομπή “Alpha Ρεπορτάζ”, με τη Ρ. Τζίμα και τον Σ. Λάμπρου)

Στο διασυρμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε σήμερα σε εκπομπή της τηλεόραση του Alpha, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον πανικό του για την επερχόμενη ήττα του στις εθνικές εκλογές και λίγο πριν από αυτές, προβαίνει σε επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης διασύροντας την και φέρνοντας σε δυσχερή θέση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας .

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

►Ούτε ένας συνταγματολόγος, ούτε ένα πολιτικό κόμμα δεν έχει θετική στάση για την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυβέρνησης Τσίπρα, 7 ημέρες πριν τις εκλογές. Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε ηθική ούτε τη λαϊκή νομιμοποίηση, αφού γι' αυτό ζήτησε την προκήρυξη εκλογών.
►Γι' άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας διασύρει την Ελληνική Δικαιοσύνη και φέρνει σε δυσχερή θέση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τι φοβάται και δεν εκχωρεί τη δυνατότητα επιλογής στην επόμενη κυβέρνηση που θα έχει νωπή την λαϊκή εντολή; Γιατί δεν έδειξε την ίδια βιασύνη το 2016, όταν καθυστέρησε 6 μήνες να επιλέξει τους Προέδρους του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου;

Δείτε εδώ το σχετικό video

►Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει μια απίστευτη απέχθεια σε οτιδήποτε ανεξάρτητο, όπως οι Ανεξάρτητες Αρχές και η Δικαιοσύνη. Πανικόβλητη από την επερχόμενη ήττα της, προσπαθεί να διασύρει την Ελληνική Δικαιοσύνη, το αποκούμπι των αδύναμων πολιτών.

Δείτε το σχετικό video
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ